HerNews.gr
CELEBRITIES

Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: “Λύγισα όταν μου ανακοίνωσε ότι βγαίνει με μια κοπέλα”

Θάλεια Ματίκα-hernews

Η Θάλεια Ματίκα μίλησε για τη σχέση της με τον Τάσο Ιορδανίδη. 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Studio 4 μαζί με τον Τάσο Ιορδανίδη για τη γνωριμία τους. Οι δυο τους πλέον συνεργάζονται και στο θέατρο.

Θάλεια Ματίκα-hernews

Όταν εκείνη ήταν 30 και εκείνον 26 έγινε η πρώτη γνωριμία. Μάλιστα, εκείνη αποκάλυψε πως:

“Ήμουν εντελώς σε άλλη φάση και επειδή είχα κλείσει τα 30 είχα μια χαζή σκέψη ότι έπρεπε να σοβαρευτώ και να αποκατασταθώ. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κινηθώ εκτός χώρου. Ήθελα η επόμενη σχέση μου να είναι εκτός χώρου για να μην μπλέξω με καλλιτέχνη. Κάτι ουσιαστικό κι ένας άνδρας μεγαλύτερός μου, με πιο σταθερό επάγγελμα, να είναι κάτι πιο σταθερό”.

Στη συνέχεια, η Θάλεια Ματίκα ανέφερε πως

 “Oι γυναίκες τα παθαίνουμε αυτά. Αυτές οι βλακείες. Όσο φιλελεύθερη και προοδευτική και να είσαι, που θεωρώ τον εαυτό μου μια δημιουργική γυναίκα, τα παθαίνεις αυτά. Δεν ήθελα να βρω έναν καλλιτέχνη και να επωμισθώ το ψώνιο ενός καλλιτέχνη που έχω κι εγώ. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Είναι αυτές οι βλακείες. Οπότε όταν ήρθε στη ζωή μου ο Τάσος επαγγελματικά, παρόλο που μου άρεσε σαν άντρας, λέω δεν υπάρχει περίπτωση, δεν χάνω άλλον χρόνο. Είναι και ηθοποιός και τέσσερα χρόνια μικρότερός μου”.

Θάλεια Ματίκα-hernews

Κλείνοντας, η Θάλεια Ματίκα αποκάλυψε πως ο Τάσος Ιορδανίδης επέμενε πολύ για το “μεταξύ τους”, ενώ προσέθεσε χαρακτηριστικά πως:

“Γιατί αν βάλει στόχο, πρέπει να τον κατακτήσει. Στην αρχή ήμουν τελείως αρνητική. Τον έβλεπα σαν έναν καλό μου φίλο που του έλεγα τα δικά μου προβλήματα. Είχα καταλάβει ότι του αρέσω, δεν το έκρυβε. Με κυνήγησε, δεν μπορώ να πω. Λύγισα όταν μου ανακοίνωσε ότι βγαίνει με μια κοπέλα. Είχε περάσει καιρός πλέον που συνεργαζόμασταν και κάναμε παρέα”.

 

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Βανδή: Η 1η ανάρτηση μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Her News b

Δήμητρα Ματσούκα: “Αν είχα συναντήσει τον άνθρωπο με τον οποίον θα ήθελα να είμαι μαζί του, θα έκανα παιδί”

HerNewskl

Demi Lovato: Ο δύσκολος δρόμος της απεξάρτησης και ο πόνος που της προκάλεσε

HerNewskl