HerNews.gr
CELEBRITIES

Δήμητρα Ματσούκα: “Αν είχα συναντήσει τον άνθρωπο με τον οποίον θα ήθελα να είμαι μαζί του, θα έκανα παιδί”

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

H Δήμητρα Ματσούκα μίλησε ανοιχτά για το κίνημα #Metoo. 

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός. Η ίδια θέλησε να μιλήσει για τη Σμαραγδή  Καρύδη, αλλά και τη σειρά “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”. 

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

Η Δήμητρα Ματσούκα θέλησε να απαντήσει στο ενδεχόμενο απόκτησης οικογένειας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

“Είναι μικροαστική η ερώτηση για το γάμο και το παιδί, αλλά απαντάω αυτό που πραγματικά πιστεύω. Αυτά είναι τυχερά πράγματα. Αν είχα συναντήσει τον άνθρωπο με τον οποίον θα ήθελα να είμαι μία μαζί του, ναι, θα έκανα παιδί”.

Στη συνέχεια, η ίδια προσέθεσε πως “όταν ήμουν στη σωστή ηλικία που θα μπορούσα να κάνω παιδί, μάλλον και εγώ δεν ήμουν ώριμη ή όντως δεν υπήρχε στη ζωή μου ένας τέτοιος άνθρωπος. Ο μεγάλος έρωτας ήρθε στη ζωή μου και έμεινε, έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα”.

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν “βγει” στο φως της δημοσιότητας και το κίνημα #Metoo, η ηθοποιός τόνισε πως:
“Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε και στο κίνημα metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές, σχολιάζοντας πως όντως στήθηκαν ηθοποιοί στον τοίχο από άλλους, ακυρώνοντας έτσι το κίνημα: «Είναι δυνατόν να μιλάς για ελευθερία και να στήνεις στον τοίχο κάποιον που λέει ότι λυπάται θύτες και θύματα;”

Δήμητρα Ματσούκα και η Σμαράγδα Καρύδη

Αναφερόμενη στη Σμαράγδα Καρύδα, η  Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε ότι:

“Την Σμαράγδα Καρύδη έχω στο μυαλό μου, που μίλησε και για τις οικογένειες των θυμάτων κι έγινε ξαφνικά δακτυλοδεικτούμενη. Όλος ο θόρυβος και ο διαγωνισμός κοινωνικής ευαισθητοποίησης με κάνει να μειδιώ και να είμαι επιφυλακτική”.

Κλείνοντας, η ίδια έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και στη συμμετοχή της στη σειρά “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”. Για αυτόν τον λόγο και υπογράμμισε πως:

“Δεν μετανιώνω για τη σειρά, και ειδικά τώρα με το Instagram απενοχοποιώ τη δική μου εμπορική και σέξι πλευρά που τότε έφερα βαρέως”.

 

Νεότερα Άρθρα

Τάσος Ξιάρχο για Κόννυ: “Λυπάμαι, αυτό λέγεται κακός άνθρωπος”.

HerNewskl

Μιμή Ντενίση: “Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν”

HerNewskl

Μαριαλένα Ροζάκη: “Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη μου γιατί χώρισα στην αρχή της”

HerNewskl