HerNews.gr
Διασκέδαση

Σπίτι την Κυριακή: 5 πράγματα μπορείς να κάνεις με την κολλητή σου και να σας μείνουν αξέχαστα!

Σπίτι την Κυριακή: 5 πράγματα μπορείς να κάνεις με την κολλητή σου και να σας μείνουν αξέχαστα!

Είναι δύσκολο να μείνεις σπίτι την Κυριακή και πόσο μάλλον όταν ο καιρός έξω είναι υπέροχος. Θέλεις να βγεις, να πιεις έναν καφέ και φυσικά…Κυριακή δίχως brunch δεν είναι Κυριακή. Ωστόσο, αποφασίσατε με την κολλητή σου να μείνετε σπίτι. Η καθεμία για τους δικους της λόγους, αλλά το συμπέρασμα είναι κοινό.

Σπίτι την Κυριακή με την κολλητή φαντάζει διασκέδαση!

Αν πιστεύεις πως.η μέρα σας θα κυλίσει βαρέτα, κάνεις μεγάλο λάθος. Είστε τόσο ίδιες που και ο τρόπος που διασκεδάζετε με τον ίδιο τρόπο. Πώς, λοιπόν, θα καταφέρετε να περάσετε την Κυριακή σας εξίσου όμορφα και γεμάτο χιούμορ, σα να ήσασταν έξω;

Σπίτι την Κυριακή: 5 πράγματα μπορείς να κάνεις με την κολλητή σου και να σας μείνουν αξέχαστα!

#1 Φτιάξτε μόνες σας brunch

Το συγκεκριμένο γεύμα είναι θεσμός και ειδικά για το Σαββατοκύριακο! Aν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, ακόμη καλύτερα! Θα δοκιμάσετε πολλές συνταγές μέχρι να τα καταφέρετε. Σίγουρα κάτι θα πετύχεις. Δε μπορεί. Το γέλιο που θα ρίξετε, δε θα έχει προηγούμενο. Σύντομα θα σου προτείνουμε και εμείς συνταγές για το πιο girly brunch της ζωής σας.

#2 Netflix & Chill

Οι καθημερινές σου είναι γεματές δουλειά και υποχρεώσεις και δεν έχεις χρόνο να χαλαρώσεις. Πρέπει να αφήσεις το μυαλό σου να ξεκουραστεί και έχοντας την φίλη σου στο πλευρό σου…Θα κάνετε μαραθώνιο στις ταινίες. Εμείς δε μπορούσα να σας προτείνεινουμε τη νέα σειρά στο Νetflix που αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα βρίσκεται στο No1. Το όνομα της σειράς “Investing Anna” και όλα τα άλλα σας τα αφήνουμε για έκπληξη.

#3 TikTok

Ακόμη και αν δεν είσαι λάτρης της συγκεκριμένης εφαρμογής, το σημαντικό είναι να περνάς καλά. Και για εμάς, το γέλιο δίνει ζωή. Το TikTok θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια και τα challenges που μπορείς να κάνεις με την κολλητή σου, θα τα θυμάσαι για πάντα. Δε χρειάζεται να τα δημοσιεύσεις. Τράβηξε τα βίντεο και αποθήκευσε τα. Κάθε φορά που θα είσαι στα κάτω σου…πάτησε απλά “play”.

#4 Μake up Tutorial 

Κάποια από τις δυο σας, θα τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο μακιγιαζ. Δε γίνεται! Αν λοιπόν ισχύει, τότε πιάστε δουλειά! Στο youtoube θα βρεις tutorials για natural make up ακόμη και για το πιο glam που βλέπεις στο Hollywood. Είσαι έτοιμη; H κολλητή θα σε βοηθήσει και εσύ εκείνη!

#5 Skincare Day

Ξέρεις πόσο λατρεύουμε το skincare, δε μπορούμε να σου κρυφτούμε. Βάλε τις μάσκες σου, κάνε το σωστό skincare layering και δοκίμασε φυτικά συστατικά. Φυσικά, όταν έχεις σε κάτι τέτοιο παρέα…Τα πράγματα αλλάζουν.. 

Ευχόμαστε μια υπέροχη Κυριακή που θα τη θυμάσαι για πάντα!

Σπίτι την Κυριακή: 5 πράγματα μπορείς να κάνεις με την κολλητή σου και να σας μείνουν αξέχαστα!

Νεότερα Άρθρα

Καίτη Γαρμπή: Backstage φωτογραφίες από το νέο της video clip

HerNews ka

«ΜΕΛΙSSES Για Πάντα»: Closing Summer Party στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

HerNews ka

Σαββατοκύριακο… ΕΞΩ!

Her News b