HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Καρλάκη: Ο χαμός της μητέρα της, η κακοποίηση που δέχθηκε και ο Παντελής Παντελίδης

Μαρία Καρλάκη

H Μαρία Καρλάκη μίλησε για την κακοποίηση που δέχτηκε.

Η ίδια ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής “The 2night show”. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χαμό της μητέρας της και στον Παντελή Παντελίδη.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Καρλάκη αναφέρθηκε στη μητέρα της και είπε πως “δεν πρόλαβε να με δει τραγουδίστρια, απλά ήταν πολύ μικρή, έφυγε στα 39 της χρόνια. Συμβαίνουν αυτά, με σκλήρυνε πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι οι γονείς μου, ο πατέρας μου πελάγωσε, ο αδερφός μου ήταν πολύ μικρός και εγώ ξαφνικά έπρεπε να γίνω τα πάντα. Αυτά πηγαίνουν σε αυτούς που τα αντέχουν, η ζωή είναι ωραία“.

Επίσης, δε μπόρεσε να μη μιλήσει για τον γνωστό τραγουδιστή για τον οποίο και τόνισε πως:

Έχω κάνει τατουάζ στον ώμο μου τον στίχο του Παντελή Παντελίδη “κόλλησε το γκάζι και εγώ σε αγαπώ”. Ήμασταν οικογένεια τον αγαπώ και θα τον αγαπώ πάντα, είναι εδώ για μένα, τον νιώθω όλη την ώρα μαζί μου. Ο Παντελής ήταν ένας αρσενικός, και η λέξη αυτή είναι σπάνια στις μέρες μας. Ήταν παλιός αρσενικός που σέβεται τις γυναίκες. Εκείνες τις ημέρες που είχε φύγει και έπαιζαν συνέχεια τραγούδια του στο ραδιόφωνο δεν βαρέθηκα στιγμή. Τέτοια συγκίνηση… Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Δεν σε συγχωρώ”, και εκείνου ήταν το αγαπημένο του“.

Δυστυχώς ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να ακούσει και να το δεχτεί όταν εγώ μίλησα γι’ αυτό γιατί στην Ελλάδα έχουμε την πατριαρχική οικογένεια. Τώρα ο κόσμος είναι έτοιμος, χάρηκα που βγήκα και μίλησα για να ακούσουν αυτές οι γυναίκες ότι υπάρχει λύση και ότι αν εμπιστευτούν τον εαυτό τους μπορούν να φύγουν από αυτό το πράγμα, γιατί πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια, και ακόμα αν μου κάνεις “Κόλλα πέντε” θα τρομάξω. Εγώ δεν το κατήγγειλα, ίσως να μην είχα τη δύναμη να το κάνω. Απλά πέρασε ο καιρός και το συγχώρεσα μέσα μου. Θέλω να είναι καλά, δεν έχουμε ξαναμιλήσει με τον πρώην σύντροφό μου μετά από αυτό. Αν τον δω στον δρόμο θα του μιλήσω. Αυτοί οι άνθρωποι φυσικά και θα το ξανακάνουν.

Αυτός μισούσε τις γυναίκες, αυτό ξεκινάει από την οικογένεια. Δεν ξέρει ότι έχει λάθος. Αυτό που θα πω μπορεί να ακουστεί βαρύ, αλλά όταν εμένα μου παίρνεις το κεφάλι και μου το χτυπάς κάτω μπορεί εγώ να πεθάνω, αυτοί για μένα είναι εν δυνάμει δολοφόνοι για μένα“.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Μαραντίνης χείμαρρος για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω δώσει 173.568 ευρώ. Αυτοκίνητο δεν έχω πάρει εγώ 80.000 ευρώ. Η Σίσσυ έχει πάρει…»

HerNews ka

The 2night show: Ποιος θα είναι συμπαρουσιαστής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Her News b

Η Kendall Jenner έδωσε συνέντευξη στην Δούκισσα Νομικού – Δείτε το βίντεο

HerNews ka