HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαίρη Χρονοπούλου- Του αγοριού απέναντι: “Αυτό το τραγούδι απογείωσε την καριέρα μου και κατέστρεψε την προσωπική μου ζωή”

Μαίρη Χρονοπούλου

H Μαίρη Χρονοπούλου θέλησε να μιλήσει για όλα. 

Μαίρη Χρονοπούλου

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” και αναφέρθηκε στη ζωή της αλλά και στην επαγγελματική της ζωή.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για το γεγονός πως περπάτησε ξανά μετά από τόσα χρόνια, υπογραμμίζοντας πως “ηζωή μου είναι θρίλερ κανονικό. Τα κατάφερα με πολύ αγώνα και με έναν καλό φυσικοθεραπευτή που με πλησίασε πολύ ανθρώπινα και με ξανάμαθε να γελάω και να περπατάω. Δεν το πιστεύω ακόμα, να είσαι καλά Κώστα”.

Μαίρη Χρονοπούλου

Όσον αφορά τους Έλληνες, η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε ότι:

“Η ζωή μου είναι θρίλερ κανονικό. Τα κατάφερα με πολύ αγώνα και με έναν καλό φυσικοθεραπευτή που με πλησίασε πολύ ανθρώπινα και με ξανάμαθε να γελάω και να περπατάω. Δεν το πιστεύω ακόμα, να είσαι καλά Κώστα. Οι Έλληνες με διασκεδάζουν αφάνταστα σαν ράτσα. Αλλάζουν τα πάντα. Ένα πράγμα δεν αλλάζουν, την ομάδα που αγάπησαν σαν παιδάκια. Δεν μου αρέσει η παρεμβατικότητα των Ελλήνων. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Ζευγαρώνουμε και αρχίζει η παρέμβαση στον χαρακτήρα του άλλου. Αυτό με αρρωσταίνει. Είμαστε τραγικά παρεμβατικοί στη σχέση μας”. 

Η Μαίρη Χρονοπούλου και το τραγούδι της

Στη συνέχεια, μιλησε για το τραγούδι “Του αγοριού απέναντι” που κατάφερε να συγκεντρώσει στο Youtube 3 εκατομμύρια κλικ. Έτσι, ανέφερε πως:

“Το τραγούδι “Του αγοριού απέναντι” έκανε στο Youtube 3 εκατομμύρια κλικ και πήρα τον σύλλογο “Ερατώ” και μου είπαν ότι δεν έχει ξανασυμβεί με ηθοποιό. Είχε συμβεί με Αλεξίου, με Καζαντζίδη. Δυστυχώς δεν αμείβονται αυτά. Έξω φρενών έγινα όταν το έμαθα. Αυτό το τραγούδι απογείωσε την καριέρα μου και κατέστρεψε την προσωπική μου ζωή.

Κλείνοντας, τόνισε πως “με θεώρησαν αρπακτική γυναίκα. Τι κατάρα με ακολουθεί!Ήμουν και  παραμένω ένα ηλίθιο πλάσμα. Στα 36 μου ήμουν μόνη μου από επιλογή, είχα κλονιστεί από κάτι και δεν ήθελα κανένα δίπλα μου. Η απουσία του πατέρα μου δεν έπαιξε ρόλο, δεν αναζητούσα πατρικό πρότυπο. Αντίθετα, έψαχνα πρότυπο, έψαχνα καπετάνιο, δεν τον βρήκα. Απογοήτευση. Πολλή μοναξιά”.

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι δυνατόν να ακούμε το 2023 για διαφορά ηλικίας;»

Her News

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Είμαι η μάνα των παιδιών του & έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτόν»

HerNews ka

Τάσος Χαλκιάς: «Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις»

HerNews ka