HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Είμαι η μάνα των παιδιών του & έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτόν»

Η Εύη Βατίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα”, το μεσημέρι της Τρίτης 6/6.

Μεταξύ άλλων, η Εύη Βατίδου μίλησε για τη νέα της σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου και τη δυσκολία που υπάρχει λόγω της χιλιομετρικής απόστασης, αλλά και για τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Κούγια.

«Πήγαινα συχνά στη Θεσσαλονίκη, τώρα όμως με την σχέση πηγαίνω περισσότερο. Ο σύντροφός μου ήθελε να βγει προς τα έξω η σχέση μας και αυτό είναι καλό γιατί βρήκα και εγώ έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί τα media. Για εμένα είναι σημαντικό αυτό, γιατί πολλές φορές μου έχει συμβεί να μην το θέλουν όλο αυτό.  Τα βρίσκουμε μια χαρά, είναι όλα τέλεια. Υπάρχει αυτό το θέμα με την απόσταση, το οποίο με δυσκολεύει αλλά μέχρι τώρα όλα καλά. Είμαστε μαζί 3 μήνες, αλλά δεν θα ήθελα να συνεχίσω κάτι άλλο για την προσωπική μου ζωή», δήλωσε αρχικά η Εύη Βατίδου.

«Αν είναι δυνατόν, αν έπρεπε να ενημερώσω τον πρώην σύζυγό μου μετά από τόσα χρόνια χωρισμού σε περίπτωση που έχουμε έναν καινούργιο σύντροφο. Σαφώς προχωρίσαμε και οι δύο τις ζωές μας. Δεν έχω σχέση με αυτό το κομμάτι. Τα παιδιά μου είναι ενήλικα αλλά δεν παίρνω άδεια για τέτοια πράγματα. Δεν τίθεται θέμα για γάμο. Είναι πολύ νωρίς για όλα αυτά δεν μπορούμε να μιλάμε για γάμους.Υπάρχουν δυσκολίες με το θέμα της απόστασης.

Όσο για τον πρώην σύζυγό μου, θα ήθελα να με υποστηρίξει στο κομμάτι του κόμματος «Φωνή λογικής» και να μην κάνει δηλώσεις άλλου τύπου. Πιστεύω στην υποστήριξή του. Θα ήθελα μία καλή αντιμετώπιση κι υποστήριξη. Έχει τους τρόπους του και σε αυτό ευελπιστώ. Είμαι η μάνα των παιδιών του κι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτόν. Πιστεύω ότι σε τέτοιες στιγμές θα έπρεπε να υπάρχει η αλληλεγγύη κι υποστήριξη και μέχρι εκεί», είπε κλείνοντας η Εύη Βατίδου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εγώ και ο σύντροφός μου δεχτήκαμε άγρια και κανιβαλιστική επίθεση»

Her News

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η απάντησή του στις φήμες ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας

HerNews ka

Alpha: Στην κορυφή της τηλεθέασης το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ με ποσοστό 20%

HerNews ka