HerNews.gr
Διασκέδαση

Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο: Ένα καφενείο που θυμίζει παρελθόν με live ρεμπέτικη μουσική!

Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο

Ένα ταξίδι στο παρελθόν και στις ένδοξες στιγμές της ρεμπέτικης μουσικής μας κάνει το Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο.

Το μαγαζί στην Ακτή Κουμουνδούρου του Πειραιά μας δημιουργεί γευστικές, αλλά και συναισθηματικές μοναδικές αναμνήσεις. Πόσο δύσκολο είναι να βρεις ένα τόσο αληθινό, παραδοσιακό και ταυτόχρονα μοντέρνο καφενείο στον Πειραιά; 

Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο

Αυτό που θέλει να πετύχει το Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο στο Μικρολίμανο είναι να μας θυμίσει το πόσο καλό φαγητό έτρωγαν στην παλαιά Αθήνα, σε αυτήν την ένδοξη εποχή. Στην περίοδο εκείνη που τα καφενεία ήταν ο μοναδικός χώρος συνάντησης και διασκέδασης.

Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο

Η Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο βρίσκεται στην παλιά γειτονιά της Σουρλουλού στο Μικρολίμανο. 

Ποια είναι τα φαγητά που σας προτείνουμε και θα γίνουν από τα αγαπημένα μας είναι το γιαουρτλού κεφτέ και τα φιλετάκια και η χοιρινή τηγανιά.

Με θέα τη θάλασσα του αγαπημένου μας Πειραια, αισθανόμαστε πιο ξέγνοιαστοι από πότε και ταυτόχρονα νιώθουμε σα να είμαστε σε νησί μακριά από όλους και από όλα…

Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο

Τα πρωινά με παραδοσιακό ελληνικό καφέ, κάποιο πεντανόστιμο έδεσμα και θέα το υπέροχο μέρος του Πειραια είναι ονειρεμένα…

Αυτό που θα σε κάνει να λατρέψεις το συγκεκριμένο καφενείο είναι τα live που κάνει. Με ρεμπέτικα και λαϊκα τραγούδια το Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο υποδέχεται τους θαμώνες του.  

Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο

Οι Κυριακές θέλουν παρέα, πεναντοστιμό φαγητό  ποτό και φυσικά  ρεμπέτικα. Πού αλλού; Φυσικά μόνο στην Σουρλουλού.

Άλλωστε τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε από τα δροσερά Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού; Καλή παρέα, νοστιμότατο φαγητό, ξεχωριστή διακόσμηση και τη Σουρλουλού μας!

Η μηχανή του χρόνου στο συγκεκριμένο καφενείο έρχεται να μας θυμίσει πως τα απλά πράγματα είναι εκείνα που φέρνουν την ευτυχία, ενώ η μουσική μας ανεβάζει ψυχολογικά ακόμη και όταν είμαστε αρκετά πεσμένοι.

Ο χρόνος σταματάει όταν επισκέπτεται κανείς την καφετέρια και μπορεί να σας κάνει να θέλετε να δοκιμάσετε τα πιάτα του από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Όλα τα πιάτα είναι προσεγμένα και επιλεγμένα από έμπειρους μάγειρες.

Ακόμη να σε πείσουμε; To Σουρλουλου είναι το μαγαζί στο Μικρολίμανο ήρθε για να μείνει και για να κάνει τα βράδια μας αξέχαστα…

Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο

Ακτή Κουμουνδούρου 22, Πειραιάς 

 Instagram: Sourloulou.mikrolimano

 

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Σάλτη – «Παράλληλη Αγάπη»: Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views σε λίγες ημέρες!

HerNews ka

Sold out η πρεμιέρα Βανδή – Χριστοφόρου στο «Notes Live»

Her News

Πάνος Κιάμος: Δείτε Backstage από τα γυρίσματα του νέου του Video Clip!

Her News