HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αθηναΐς Νέγκα: “Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να σκέφτομαι πάντα ότι μπορεί να επέλθει το τέλος στη σχέση μου”

Αθηναΐς Νέγκα

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και το άγχος που αισθάνεται λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της.

Αθηναΐς Νέγκα

Η γνωστή δημοσιογράφος παραχώρησε  συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στο γεγονός πως δε θα έκανε κατάψυξη ωραρίων. 

Αρχικά εξομολογήθηκε πως “με πείραζε η λεύκη, ήταν κάτι που έκρυβα και δεν αισθανόμουν άνετα. Νομίζω ότι το έχω λίγο ξεπεράσει, όχι απόλυτα. Ακόμα σε κοιτούν στο δρόμο, προσπαθώντας να καταλάβουν εάν έχεις καεί. Στις συνεντεύξεις με ρωτάνε δύο πράγματα, «έχετε λεύκη» και «ο άνδρας σας είναι νεότερος». Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει για μένα”. 

Επόσης προσέθεσε πως “σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγος είναι νεότερος. Εγώ μεγαλώνω και βλέπω τα σημάδια πάνω μου, τα βλέπει κι αυτός. Αποκαλώ τον σύζυγό μου στο Instagram “τυχερό σύζυγο” γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή”.

Αθηναΐς Νέγκα

Κλείνοντας ανέφερε ότι “είμαι φοβικά ανεξάρτητη. Νομίζω ωριμάζοντας κάτι συμβαίνει μετά τα 40 κάτι. Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να σκέφτομαι πάντα ότι μπορεί να επέλθει το τέλος στη σχέση μου”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέλιος Ρόκκος: «Ο Καρράς είναι χορτασμένος και δε μασάει από… Ρόκκους»

Her News

Σίσσυ Χρηστίδου για Μουζουράκη: «Είχαμε κλείσει εισιτήρια, ξενοδοχεία. Είχαν πληρωθεί πάρα πολλά πράγματα»

Her News b

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Εύχομαι στη Βίκυ Καγιά σε ό,τι κάνει τα καλύτερα»

Her News b