HerNews.gr
Ελλάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Τέλος από τη ΝΔ – Δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής

λατινοπουλου μπαρκα

Εκτός ΝΔ τέθηκε η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου, έπειτα από τα σχόλια που έκανε για το σώμα της Δανάης Μπάρκα.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Χθες έβαλε στο στόχαστρο της τη Δανάη Μπάρκα κάνοντας λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας». H πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για το πρόβλημα της παχυσαρκίας και έφερε σαν… παράδειγμα την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα. Δεν της άρεσε η εικόνα της με μαγιό. Σε αντίθεση λοιπόν με την πλειονότητα των χρηστών των social media που αποθέωσαν την Μπάρκα για την ακομπλεξάριστη εμφάνιση της, η Λατινοπούλου έχει άλλη γνώμη.

λατινοπουλου

Η ανάρτηση

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφερόταν στην εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στην παραλία και σχολίασε πως… δεν θα πρέπει να προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία.

“Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά” γράφει στην ανάρτησή της.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στη Λατινοπούλου ήταν αποστομωτική και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “με αυτό το σώμα που κρίθηκε χθες έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί”.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

16χρονος στη Θεσσαλονίκη κέρδισε το χρυσό στο PowerPoint και ετοιμάζεται για τον παγκόσμιο διαγωνισμό

Her News

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππα

HerNews ka

Αγρίνιο: Η ζωγραφιά του 4χρονου αποκάλυψε την κόλαση που βίωνε το παιδάκι

HerNews ka