HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Η δυσαρέσκια της για τη συνύπαρξη με τη Shakira στο Super Bowl

Jennifer Lopez-hernews

H Jennifer Lopez έκανε μια σπάνια δήλωσε, η οποία δημιούργησε αρκετά σχόλια και αφορούσε κυρίως τη Shakira. 

Jennifer Lopez-hernews

Πιο συγκεκριμενα στο ένα από τα ημίχρονα του Super Bowl, η Jennifer Lopez και η Shakira τραγούδησαν μαζί με το κοινό να δείχνει ενθουσιασμένο. H JLo δεν είχε τα ίδια συναισθήματα με το κοινό της και μάλιστα φάνηκε αρκετά ενοχλημένη.

Επίσης, η ίδια δήλωσε ανοιχτά στο ντοκιμαντέρ Halftime του Netflix, το οποίο και κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τετάρτη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης:

Έχουμε έξι γαμ@@@@α λεπτά. Έχουμε τριάντα δεύτερα ενός τραγουδιού και αν βγάλουμε το ένα λεπτό, μας μένουν πέντε. Όμως, πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένα τραγούδια που θα τραγουδήσουμε. Πρέπει να έχουμε τις ερμηνευτικές στιγμές μας.

Δεν πρόκειται να είναι μια γαμ@@@@η χορευτική επιθεώρηση, πρέπει να δώσουμε το ερμηνευτικό στίγμα μας. Αν ήταν να εμφανιστούν δύο πρώτα ονόματα, έπρεπε να μας έχουν δώσει 20 λεπτά και όχι 13-14″ .

Jennifer Lopez-hernews

Επίσης,  η μάνατζερ της JLo δήλωσε ότι:

“Πρόκειται για τη χειρότερη ιδέα στον κόσμο να έχεις δύο ανθρώπους στο Super Bowl. Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο. Πρακτικά, έχεις μόνο ένα σταρ στο Super Bowl. Αυτό το πρώτο όνομα φτιάχνει το σώου και αν επιλέγουν να έχουν και φιλοξενούμενους, αυτό είναι δική τους επιλογή. Ήταν προσβολή να πείτε πως χρειαζόσασταν δύο Λατίνες για να κάνετε τη δουλειά την οποία η μία έχει κάνει”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: “Κοιτούσα την κόρη μου και ένιωθα ότι ήμουν σε ταινία τρόμου”

HerNewskl

Kate Moss: Εξηγεί γιατί πλέον καπνίζει μόνο «περιστασιακά»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει βιβλίο με τα απομνημονεύματά του

Her News