HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: “Κοιτούσα την κόρη μου και ένιωθα ότι ήμουν σε ταινία τρόμου”

Kylie Jenner

H Kylie Jenner έκανε μια σπάνια αποκάλυψη σε μια συνέντευξη της και αποκάλυψε πως ήρθε και εκείνη αντιμέτωπη με την επιλόχειο κατάθλιψη.

Kylie Jenner

Η διάσημη επιχειρηματίας- influencer πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδι της με τον γνωστό ράπερ Travis Scott. Στο νέο επεισόδιο των «The Kardashians» η Kylie Jenner μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε. Πιο συγκεκριμένα είπε πως:

“Έκλαιγα ασταμάτητα τις πρώτες τρεις εβδομάδες», τις οποίες χαρακτήρισε «συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου». Έκλαιγε τόσο πολύ, όπως πρόσθεσε, που, απλά, «έμενα ξαπλωμένη στο κρεβάτι με φοβερό πονοκέφαλο. 

Μετά από έξι εβδομάδες, άρχισα να νιώθω καλύτερα. Δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου, αλλά με την ψυχική μου υγεία». Όταν η Kendall τής ζητάει να την ακολουθήσει στο Λας Βέγκας για να βγουν ένα βράδυ έξω, η Kylie της απαντά ότι «έχω να βγω σχεδόν έναν χρόνο”.

Στη συνέχεια προσέθεσε ότι:

“Πολλοί άνθρωποι ντρέπονται για αυτή την εμπειρία και είναι άδικο. Είναι μια βιοχημική αστάθεια. Η ψυχοθεραπεία και η φαρμακευτική αγωγή μού έσωσαν τη ζωή. Πολλές φορές όμως οι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά και το περιβάλλον δεν καταλαβαίνει τι πηγαίνει λάθος και εσύ, ξαφνικά, γίνεσαι το πρόβλημα, σου λένε, κοίτα το μωράκι σου, τι έγινε τώρα, τι έπαθες; Και λες, εγώ φταίω, εγώ απέτυχα, εγώ έχω το πρόβλημα. Και ο σύζυγός μου τότε αισθάνθηκε αβοήθητος. Η πεθερά μου μου έλεγε, μη θηλάσεις άλλο, κι εγώ έλεγα, θέλω να έχω αυτή τη σύνδεση μαζί του.

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου, όταν βγήκα είπα, οκ, κάποιος πρέπει να μιλήσει ανοιχτά για αυτό το ζήτημα. Κάποιος μπορεί να πάθει ψύχωση αν δεν το αντιμετωπίσει, ακούμε τόσες τέτοιες ιστορίες.

Κοιτούσα την κόρη μου και ένιωθα ότι ήμουν σε ταινία τρόμου, ότι θα πέσω στον τοίχο και θα κοπανηθώ. Έλεγα, Χριστέ μου, τι κάνω; Έφτασα στο όριο της ψύχωσης”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ: Ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του στην ομιλία του μετά το δικαστήριο εκτός της Μελάνια

HerNews ka

Facebook: Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που μεταφράζει 200 γλώσσες

Her News

Τσίτα Ριβέρα: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η θρυλική σταρ του Μπρόντγουεϊ

HerNews ka