Ο ίδιος ο Μπορ ήταν πάντα περήφανος για την εφεύρεσή του. Αν και είχε επινοήσει και άλλα προϊόντα (μεταξύ αυτών και ένα αφυδατωμένο παγωτό που μπορούσε κανείς να φτιάξει στο σπίτι προσθέτοντας γάλα), το κουτί των Pringles ήταν πάντα το αριστούργημά του. Και ήδη από τη δεκαετία του 1980 είχε ζητήσει από τα παιδιά του, όταν πεθάνει, να βάλουν τις στάχτες του σε ένα κουτί Pringles.

Ήταν ένα ασυνήθιστο αίτημα, το οποίο στην αρχή αντιμετώπισαν ως αστείο, όμως τελικά συνειδητοποίησαν ότι ο Μπορ το εννοούσε. Και δεν του χάλασαν το χατίρι: όταν ο Φρεντ Μπορ έφυγε από τη ζωή στις 4 Μαΐου του 2008, σε ηλικία 90 ετών, μετά από μάχη με το Αλτσχάιμερ, τα παιδιά του, καθ’ οδόν προς το γραφείο τελετών, σταμάτησαν σε ένα σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν ένα πακέτο Pringles.

«Τα αδέλφια μου κι εγώ διαφωνήσαμε για λίγο ως προς τη γεύση που έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε, όμως είπα, κοιτάξτε, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την αυθεντική», δήλωσε ένα μήνα μετά ο Λάρι Μπορ στο περιοδικό Time.

Οι στάχτες του Φρεντ Μπορ, όπως είχε ζητήσει, τοποθετήθηκαν σε ένα κουτί Pringles, και ό,τι περίσσεψε σε μία κανονική τεφροδόχο, που είναι θαμμένες στον τάφο του, στο Σινσινάτι του Οχάιο.