HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεονώρα Μελέτη: “Μοιραία θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή γιατί το Φλοριντάκι μας αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην είναι στην παρέα μας”

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον αέρα της εκπομπής “Open Wekend”.

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά το κλείσιμο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αναφέρθηκε στο μέλλον της εκπομπής της αλλά και στην αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Αναφερόμενη στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Ελεονώρα Μελέτη είπε ανοιχτά ότι “φεύγουμε χαρούμενοι ήταν μια δημιουργική χρόνια. Ήταν και μια δύσκολη χρόνια για όλους μας, χειριστήκαμε γεγονότα παγκόσμια, πολύ σημαντικά εγχώρια θέματα. Δεν ήταν η χρόνια της ψυχαγωγίας, αλλά τελειώνουμε με θετικό πρόσημο, είμαστε ευχαριστημένοι και μεταξύ μας πολύ χαρούμενοι“.

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Όσο για την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι, εκείνη ανέφερε πως:

Μοιραία θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή γιατί το Φλοριντάκι μας αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην είναι στην παρέα μας του χρόνου. Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε πολύ μέχρι να το αποφασίσει αλλά επειδή είναι δικός μου άνθρωπος, έχω να πω ότι την ευχαριστώ πολύ για τη χρονιά που μου χάρισε. Κάποια στιγμή μπορούν να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας τηλεοπτικά. Είμαστε οικογένεια“.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι δύσκολη πίστα η εφηβεία, δεν περνάω εύκολα»

Her News

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η νέα αρχή στη ζωή της, η αποχώρηση από το Mega και η εκπομπή που «μετάνιωσε»

HerNews ka

Καίτη Κωνσταντίνου: «Νιώθω υπερήφανη και χαρούμενη για τον ρόλο της “Σωσώς”»

HerNews ka