HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λάκης Γαβαλάς: “Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους”

Λάκης Γαβαλάς

O Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται στα δικαστήρια κατά πρώην εργαζόμενης του και κάνει μήνυση για υπεξαίρεση χρημάτων ύψους 130.000 ευρώ.

Λάκης Γαβαλάς

Ο ίδιος είχε χάσει τη δίκη αλλά θέλει να επιμείνει μιας και θεωρεί πως έχει αδικηθεί. Η ίδια είχε πρόσβαση στα ταμειακά αποθέματα και το ποσό το χρησιμοποίησε για να φτιάξει πισίνα. Βέβαια εκείνη από τη δική της την πλευρά υποστήριξε ότι η πισίνα είναι δώρο του σχεδιαστή.

Αν και σήμερα θα εκδικαζόταν η δεύτερη φάση της της νομικής διαδικασίας, ο δικάσιμος αναβλήθηκε. Έτσι ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στις κάμερες της εκπομπής “Το Πρωινό” λέγοντας εκνευρισμένος πως:

“Δεν φταίω εγώ. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος υγείας ατόμου από την έδρα. Όταν έγινε η εκκαθάριση της εταιρείας, βρέθηκαν κάποιες ατασθαλίες από τους ορκωτούς. Αυτοί οι ορκωτοί προκειμένου μία εταιρία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπαν ότι πρέπει να μηνυθούν κάποια άτομα γι’ αυτά τα οποία το ραπόρτο δείχνει.

Λάκης Γαβαλάς

Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους που θεωρούσα αμφιβόλου αξιοπιστίας για να μπορούν να έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα της εταιρίας. Οπότε στην αναβολή θα το δούμε τι τελικά θα προκύψει και πόσο θα δικαιωθώ γι’ αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νατάσα Καλογρίδη: “Άλλαξε η ηλικία μου στη Wikipedia μετά από νομικές κινήσεις – Μετά από λίγες μέρες έγιναν ξανά τα ίδια”

Her News b

Μαρία Καλάβρια: «Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν1.000.000 δραχμές»

Her News

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει προβάδισμα λόγω καλού management»

Her News b