HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πέμη Ζούνη: “Δεν με πήρε τηλέφωνο, τι άλλο να παίξουμε με τον Χριστόφορο; Κάναμε το πικ”

Πέμη Ζούνη

Η Πέμη Ζούνη μετά από αρκετό καιρό μίλησε στον αέρα για όλα και φυσικά αναφέρθηκε και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” και μίλησε για τις αγαπημενες της στιγμές από την τηλεόραση. Πιο συγκεκριμενα δήλωσε πως “θαύμαζα τις παλιές ηθοποιούς που μεγάλωναν τόσο ωραία, και έλεγα μακάρι να με αξιώσει και μένα ο Θεός να μεγαλώσω έτσι, γιατί ήμουν σίγουρη από τότε ότι δεν θέλω να πειράξω κάτι πάνω μου. Δεν κρίνω, είναι δική μου αίσθηση”.

Πέμη Ζούνη

Επίσης, η ηθοποιός προσέθεσε σχετικά με το θέμα υγείας που είχε η κόρη της  ότι “τα είδα όλα ανάποδα! Η Πέμη είναι πια πιο προσεκτική ναι, λίγο υποψιασμένη. Το μόνο που είναι επώδυνο είναι, όταν οι κοντινοί σου άνθρωποι, αυτοί που είναι σχεδόν αίμα σου, που δεν ρωτάνε καν. Αποφασίζουν. Έβγαλαν συμπεράσματα χωρίς να ρωτήσουν, χωρίς ένα “Τι έγινε;” Δεν ξέρω γιατί, παλεύω έξι χρόνια να το αναλύσω, θα έχω μία τρύπα πάντα. Η ιστορία αυτή ξεκαθάρισε και την κατάσταση στη ζωή μου”.

Η Πέμη Ζούνη εξομολογήθηκε πως δεν την πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εν όψει της νέα τους σειρα, λέγοντας ότι:

“Δεν με πήρε τηλέφωνο, τι άλλο να παίξουμε με τον Χριστόφορο; Δεν γινόταν να παίξουμε κάτι άλλο. Κάναμε το πικ. Ξεκίνησα από μαμά του και καταλήξαμε να είμαστε ερωτικό ζευγάρι. Οι παραγωγές του είναι ακριβές, το ζητάει και καλά κάνει. Δεν μπορούν να γίνουν όλες οι παραγωγές στην Ελλάδα όπως οι δικές του, γι’ αυτό είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές τις συνθήκες“.

Πέμη Ζούνη

Κλείνοντας αποκάλυψε πως θα πρωταγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη νέα σειρά του OPEN “Έρωτας Φυγάς”. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως:

Από το “Κλείσε τα Μάτια” μέχρι τις “8 Λέξεις” πέρασαν 15 χρόνια. 15 χρόνια αποχής γιατί δεν έτυχε να μου αρέσει κάτι. Αν είχα πρόταση από “Το Νησί” ή από κάποια για τις σπουδαίες παραγωγές που έγιναν θα έλεγα “ναι”. Ήρθαν πράγματα που δεν με ενδιέφεραν. Το θέατρο είναι αυτό που ψυχικά με στηρίζει. Εννοείται ότι θα έπαιζα στις “Άγριες Μέλισσες”, και εννοείται πως θα έκανα αλλαγές για έναν ρόλο.

Τώρα έκλεισε, πρώτη φορά το λέω, ένα σήριαλ στο OPEN με τον Βασίλη τον Τσελεμέγκο. Αγαπημένος σκηνοθέτης έχουμε συνεργαστεί στο “Κλείσε τα Μάτια”. Μόλις μου είπε “έλα”, πήγα. Τώρα λοιπόν, θέλω να αλλάξω φάτσα. Θέλω να κόψω πολύ το μαλλί μου. Ο τίτλος της σειράς είναι “Έρωτας Φυγάς”. Μόνο φυγάς είναι ο έρωτας!” 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ» την Παρασκευή στις 21.00 στο Mega

HerNews ka

Νίκος Αποστολόπουλος για Βανδή – Μπισμπίκη: «Να τη βάλει στα πόδια του & να χαριεντίζονται μπροστά σε ένα κοινό που δεν πλήρωσε γι’ αυτό»

HerNews ka

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κρίση πανικού στο κάστινγκ με τον Λιάγκα και το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Her News