HerNews.gr
Beauty

Όρος με χρώμα ή ενυδατική με χρώμα; Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους!

ενυδατική με χρώμα

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που προκύπτουν στον μοναδικό κόσμο της ομορφιάς και της περιποίησης είναι τι να επιλέξεις: Ορό με χρώμα ή ενυδατική με χρώμα;

Οι περισσότερες από εμάς διαλέγουμε με βάση την εταιρεία ή τη διάθεση που έχουμε τη δεδομένη στιγμή.  Όλες γνωρίζουμε το πώς να ξεχωρίσουμε μια μάσκαρα από ένα μολύβι ματιών. 

ενυδατική με χρώμα

Τα ευρέως γνωστά σε όλες μας skin tints και tinted moisturizers μοιάζουν πολυ μεταξύ τους, αλλά και στη Μπερδευτήκατε; Πολύ πιθανό, αφού αυτά τα δύο προϊόντα μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και όχι μόνο στο όνομα.

Kαι τα δύο προϊόντα μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένα είδος ελαφριάς μορφής foundation, το οποίο όμως δεν ειναι καλυπτικό. Απλώς δίνει ένα τελικό ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Ενυδατική με χρώμα

Η ενυδατική με χρώμα είναι μια κρέμα προσώπου  που στοχεύει στην ενυδάτωση με μια μικρή δόση χρώματος μέσα της. Συνήθως έχει μέτρια κάλυψη ή διάφανη.  Eπιπλέον, προσδίδει μια φυσική λάμψη και εξομαλύνει την απόχρωση της επιδερμίδας.

Ορός με χρώμα

Ο όρος με χρώμα, από την άλλη πλευρά, μοιάζει στην υφή του με ένα serum και η εφαρμογή του είναι ακριβώς η ίδια. Έχει διάφανη κάλυψη και ειναι ιδανικό ως βάση πριν το μακιγιαζ.

ενυδατική με χρώμα

Η διαφορά τους βασίζεται στο γεγονός πως η ενυδατική με χρώμα θωρακίζει την υγρασία και ενδείκνυται κατά κύριο λόγο για τις λιπαρές επιδερμίδες. Το ματ αποτέλεσμα που προσφέρει είναι μοναδικό. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Η εκπληκτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

HerNewskl

Cherry mocha nails: To φθινοπωρινό μανικιούρ που λατρεύουν οι influencers

HerNewskl

Scrub χειλιών: Πώς να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο;

HerNewskl