HerNews.gr
Ελλάδα

Αγρίνιο: Πεταγόταν στον ύπνο του, δεν ήθελε να το αγγίζει η μαμά του – Τα σημάδια που πρόδωσαν τον εφιάλτη του 4χρονου παιδιού

Πώς οι Αρχές εξιχνίασαν τη φρικιαστική υπόθεση με θύτη τον ποδοσφαιριστή της Γ’ Εθνικής στο Αγρίνιο. Η μητέρα του γνώριζε τις αρρωστημένες πράξεις του και του έκανε πλάτες. Αρνήθηκαν τα πάντα και οι δύο. Όλο το χρονικό.

Με μεγάλη καθυστέρηση και μετά από έντονες πιέσεις των γονιών του 4χρονου αγοριού από το Αγρίνιο, η Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στο ένα από τα τρία παιδιά που φρόντιζε η μητέρα του.

Όπως αποκάλυψε χθες το Vradini.gr, μία ζωγραφιά που σχεδίασε το αγγελούδι ήταν η αφορμή να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε, και το έκανε να πετάγεται στον ύπνο του και να αρνείται να το κάνει μπάνιο η μητέρα του.

 Η παιδοψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι, το βοήθησε να θυμηθεί τις άσεμνες χειρονομίες, στις οποίες το υπέβαλε ο φαντάρος, όπως έλεγε τον κατηγορούμενο.

Αμέσως οι γονείς του, στις 21 Ιουλίου του 2021 πέρασαν το κατώφλι της Ασφάλειας Αγρινίου, και κατήγγειλαν τον 27χρονο τότε Δημήτρη Κραβαρίτη, αλλά και την μητέρα του που του επέτρεπε να μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας και φέρεται να γνώριζε για τις αρρωστημένες πράξεις τους γιου της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αναζήτησαν τον φερόμενο δράστη στο σπίτι του, αλλά το καλοκαίρι εκείνο εργάζονταν σε κατάστημα εστίασης σε νησί τον Κυκλάδων.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tραγωδία στα Τέμπη: Μέχρι το μεσημέρι οι ανακοινώσεις για τις αποζημιώσεις των θυμάτων

HerNews ka

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ποινική δίωξη στον πατέρα Αντώνιο και στην πρεσβυτέρα

HerNews ka

Covid Free Gr Wallet: Η εύκολη εφαρμογή για να αποθηκεύουμε τα πιστοποιητικά Covid σε κινητά

Her News b