HerNews.gr
Beauty

Scarlett Johansson: Αποκάλυψε τους τρόπους που αντιμετώπισε την ακμή

Η Scarlett Johansson θέλησε να μοιραστεί κάποιες συμβουλές της σχετικά με την αντιμετώπιση της ακμής, η οποία την επηρέαζε αρκετά.

Scarlett Johansson

Η Scarlett Johansson έχει λανσάρει πλέον το δικό της beauty brand και ειναι μητέρα δύο παιδιών. Το ονομα του brand της ειναι “The Outset” στο οποίο και  αμφιέρωσε πέντε χρόνια στην έρευνα πριν το λανσάρισμα του τον περασμένο Μάρτιο.

Λόγω του ότι ερχόταν αντιμέτωπη με την ακμή, αποκάλυψε τους τρόπους να την αντιμετωπίσει κανείς. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως:

Ξεκίνησα να έχω ακμή σε ηλικία 12 ετών, όταν γυρίζαμε την ταινία Ο γητευτής των αλόγων και ο makeup artist μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω την διάσημη λοσιόν Mario Badescu Drying Lotion. Όταν ήμουν έφηβη, ξεκίνησα να φροντίζω το πρόσωπό μου με ό,τι ήταν δημοφιλές εκείνη τη χρονική περίοδο. 

“Το μωβ τόνερ της Clinique ήταν αυτό που τότε είχε βγει και χρησιμοποίησα. Θα έλεγα ότι το St. Ives Apricot Scrub ήταν ίσως το χειρότερο προϊόν που έβαλα ποτέ στο πρόσωπό μου για να αντιμετωπίσω την ακμή. Έχω δοκιμάσει τόσα πολλά πράγματα. Κάποτε είχα χρησιμοποιήσει κάψουλες ενεργού άνθρακα και μετά προσπάθησα να βάλω αγνό έλαιο τεϊόδεντρου απευθείας στο δέρμα μου. Ήταν ό,τι χειρότερο.

Scarlett Johansson

Απλά, σου έκαιγε το δέρμα. Αργότερα, εν αγνοία μου, χρησιμοποιούσα ταυτόχρονα, μαζί και για μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλά προϊόντα με σκληρά συστατικά. 

Έβαζα μια στρώση με βιταμίνη C, μετά γλυκολικό οξύ και από πάνω ακόμη μία κρέμα με ρετινόλη. Νομίζω ότι η υπερβολικά περίπλοκη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου δημιούργησε μια τεράστια ανισορροπία στο δέρμα μου. Επίσης, λάτρευα να σπάω τα σπυράκια, όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και τα σπυράκια άλλων ανθρώπων, όπως της οικογένειάς μου. Είμαι πολύ καλή στο να τα σπάω”. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Khloe Kardashian: Άλλαξε το μήκος στα μαλλιά της και της ταιριάζει απόλυτα!

HerNewskl

Ξηρότητα στα χέρια; Με αυτούς τους τρόπους θα τα ενυδατώσεις

Her News b

Mysterious Brunette: Γνωρίστε το καστανό στην πιο μυστηριώδη απόχρωσή του

HerNewskl