HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δώρα Χρυσικού για τη μήνυση σε Κιμούλη: «Δεν το έχω μετανιώσει. Δεν θέλω να φιμώνονται τα θύματα»

Μήνυση εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη και άλλων προσώπων για ψευδή καταμήνυση και για ηθική αυτουργία σε άλλες καταθέσεις, κατέθεσε τη Δευτέρα η Δώρα Χρυσικού.

Η ηθοποιός πήγε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, κ. Στέλιο Παναγιωτάκη και στις τηλεοπτικές κάμερες, δηλώνοντας ότι «οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

Δώρα Χρυσικού: «Έχω κρατήσει χαμηλούς τόνους, όμως οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

«Είμαι καλά. Απλώς εγώ όλο αυτό το διάστημα έχω κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και εγώ οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να υπερασπιστώ την αλήθεια» ανέφερε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού και συνέχισε:

«Δεν θέλω να φιμώνονται ούτε τα θύματα, ούτε οι μάρτυρες. Έχω και πείσμα και θέληση και αυτή η δικαστική διαμάχη δεν έχει γίνει με δική μας πρωτοβουλία».

«Δεν το έχω μετανιώσει. Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ»

«Ουσιαστικά εμείς έχουμε κληθεί να υπερασπιστούμε την αλήθεια μας και τους εαυτούς μας. Αυτή ήταν μία δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Γιώργου Κιμούλη και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει. Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, αν δεν έλεγα την αλήθεια» τόνισε η Δώρα Χρυσικού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέλιος Χανταμπάκης: Όλα όσα λέει για Σταυρούλα & Κωνσταντίνο Βασάλο

Her News b

Κωνσταντίνος Κουφός: «Με έχουν φλερτάρει μπροστά στη σύντροφό μου, ενώ ήταν έγκυος»

HerNews ka

Τριαντάφυλλος: «Καρφώνει» την παραγωγή του Survivor για τα πλάνα Κωνσταντίνου Βασάλου – Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Her News