HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη αντίδραση για τη σχέση του πρώην συζύγου της – «Είμαι τελείως αδιάφορη»

Για την αποκάλυψη του πρώην συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση, ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Τέτα Καμπουρέλη.

Η ίδια ανέφερε πως το γεγονός την αφήνει αδιάφορη και πως οι σχέσεις τους περιορίζονται σε θέματα που αφορούν τα παιδιά τους.

Τέτα Καμπουρέλη: «Μπράβο, να περνάει καλά. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη»

Πιο αναλυτικά, η Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε χθες σε εγκαίνια καταστήματος και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν φυσικά για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της.

«Μπράβο! Να είναι καλά και να περνάει καλά. Από τη στιγμή που έχουμε παιδιά, κρατάμε επαφές και μιλάμε μόνο για τα παιδιά. Δεν με ενοχλεί που μιλάει για τη σχέση του, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Είμαι τελείως αδιάφορη!» απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης, έκανε εχθές, αναφερόμενος στη νέα του σχέση, τις εξής δηλώσεις:

«Έχω βρει κι εγώ έναν άνθρωπο, πολύ καλό που μου έχει σταθεί. Πραγματικά μου έχει σταθεί. Όχι με την έννοια του λόγου μόνο, είναι πολύ δίπλα μου και μου δείχνει ότι με αγαπάει. Μακάρι να συνεχίσουμε και να είμαστε μαζί κι αργότερα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Σασμός»: Τι δηλώνει η «Στέλλα» που χωρίζει τον «Αστέρη»

Her News b

Ματίνα Παγώνη: «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου είναι όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου. Δεν το αποδέχτηκα ποτέ»

Her News

Survivor: “Ο Τριαντάφυλλος μου πρότεινε μεγάλο χρηματικό ποσό”

Her News b