HerNews.gr
Διεθνή

Kris Jenner: Γίνεται για πρώτη της φορά στα 67 της εξώφυλλο στη Vogue

Η Kris Jenner έχει καμαρώσει πολλές φορές τις κόρες της μπροστά σε πολλά περιοδικά στο παρελθόν και τώρα ήρθε η δική της στιγμή να λάμψει.

Η Jenner εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου 2022 της Vogue Τσεχοσλοβακίας, ποζάροντας σε μια ασπρόμαυρη φωτογράφιση για το glossy Leaders Issue φορώντας ένα μαύρο ζιβάγκο και μεγάλα κοσμήματα.

Οι θαυμαστές έμειναν αμέσως εμμονή με την εμφάνιση, με μια να δηλώνει ότι ακτινοβολούσε «BME — Big Momager Energy». Ένας άλλος θαυμαστής την ανακήρυξε «Βασίλισσα των πάντων».

Φυσικά, η Kris έχει εμφανιστεί σε άλλα περιοδικά, αλλά τα παιδιά της έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλά εξώφυλλα της Vogue.

Η Kendall, ως η αγαπημένη του κλάδου της μόδας, έχει παρουσιάσει 13 διεθνή εξώφυλλα. Η Kim Kardashian μπορεί να υπερηφανεύεται για 10 εξώφυλλα, μεταξύ των οποίων τρία για την αμερικανική Vogue.

Ένα από τα οποία κυκλοφόρησε με τον τότε αρραβωνιαστικό της Kanye West το 2014, προς σοκ και απογοήτευση των αναγνωστών την εποχή εκείνη.

Η Kourtney και η Kylie έχουν εμφανιστεί και οι δύο σε διεθνείς εκδόσεις της Vogue.

Η Khloé – τώρα η τελευταία από τις γυναίκες Kardashian-Jenner χωρίς εξώφυλλο στη Vogue – έδειξε την υποστήριξή της στη μαμά της στο Instagram Story της, γράφοντας «SUPERSTAR QUEEN», ενώ η Kylie Jenner μοιράστηκε μια φωτογραφία με ένα απλό «wow».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάθιου Πέρι: Κακοποίησε την πρώην αρραβωνιαστικιά του όταν τον εγκατέλειψε

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Νέο «όχι» στην αποφυλάκιση της – Παραμένει στη φυλακή

HerNews ka

Ιράν: Θα χρησιμοποιήσει κάμερες για να εντοπίζονται οι γυναίκες που δεν φορούν χιτζάμπ

HerNews ka