HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σπύρος Χαριτάτος: Επέστρεψε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»- Η συγκίνηση της

Το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου ο Σπύρος Χαριτάτος επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» με την έντονη συγκίνηση του ίδιου αλλά και της Ζήνας Κουτσελίνη.

Στην έναρξη της εκπομπής η Ζήνα Κουτσελίνη καλωσόρισε τον Σπύρο Χαριτάτο λέγοντας: «Έχει έρθει κοντά μου σήμερα, ένας άνθρωπος που μπορεί να διαφωνήσαμε για ένα ζήτημα όμως για εμένα ο σεβασμός μου στο πρόσωπό του, στην ακεραιότητα του χαρακτήρα του δεν φεύγει ποτέ».

Ο Σπύρος Χαριτάτος με την σειρά του απευθυνόμενος στην Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Ζήνα σε αυτό το πλατό έχουμε ρίξει δάκρυα φανερά και δάκρυα κρυφά. Και ξέρεις πολύ καλά και είμαι σίγουρος για σένα και για όλους εσάς ξεχωριστά ότι αυτά τα δάκρυα παραμένουν. Μπορεί να μην είναι φανερά αλλά είναι δάκρυα αγωνίας και ανάγκης για δικαιοσύνη και σε ευχαριστώ που με προσκάλεσες».

Επίσης ο Σπύρος Χαριτάτος είπε στην Ζήνα Κουτσελίνη: «Αν έχουμε διαφωνίες θα τις βρούμε μεταξύ μας και σίγουρα δεν είναι διαφωνίες που θα χωρίσουν ανθρώπους και θα τους βάλουν σε μια βεντέτα ζωής και σε ένα μίσος που δεν δικαιολογείται».

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι: «Στο παρελθόν όλοι έχουμε κάνει λάθη κρατώντας μούτρα και κακίες σε ανθρώπους, είδαμε ότι όταν ενωθήκαμε με αυτούς τους ανθρώπους ξανά δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε απλά ήταν εκείνη η στιγμή που διαφωνήσαμε».

 

 

Έντονα συγκινημένη, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Σκεπτόμενη τώρα που κατέβαινα, ξέρω ότι αν δεν είχα εσένα και τον Πέτρο εκείνες τις ημέρες με την απώλεια του Γιώργου Καραϊβάζ και μετά, δεν θα μπορούσα με τίποτα να είμαι όρθια και ζωντανή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σόφη Ζαννίνου: “Όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν με μπικίνι”

Her News b

Εύα Αντωνοπούλου για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ: «Το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, ένιωσα ότι ανοίγω τα φτερά μου»

HerNews ka

Ιωάννα Μαλέσκου: “Άλλη πυξίδα πρέπει να έχουμε και αλλού να βασίζουμε τα βήματά μας”

HerNewskl