HerNews.gr
Beauty

Τα πιο stylish χτενίσματα για ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όλες μας δίνουμε το κάτι παραπάνω μιας και το σηκώνουν οι μέρες.

Είτε επιλέξετε να φτιάξετε τα μαλλιά σας μόνες σας στο σπίτι είτε πάτε σε κομμωτήριο έχουμε συλλέξει μερικές επιλογές για χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε. Και αφορά όλους τους τύπους μαλλιών.

#1 Ολόισια μαλλιά

Κομψό, σέξι φόρεμα; Check. Το τέλειο κόκκινο κραγιόν και μίνιμαλ υπέροχα κοσμήματα; Check. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε τα μαλλιά σας πιο ίσια από ποτέ. Μερικά προϊόντα ισιώματος και η σωστή μασιά μαλλιών θα σας βοηθήσουν, αλλά το ύπουλο κόλπο που χρειάζεστε είναι τα τσιμπιδάκια μαλλιών στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας για να στερεώσετε τα μπροστινά κομμάτια στη βάση του κεφαλιού σας.

#2 Ψηλή αλογοουρά με hair twist

Μια κλασική αλογοουρά είναι πάντα μια καλή ιδέα σίγουρα, αλλά αν έχετε το μήκος για αυτό, δοκιμάστε αυτό το μακρύ χτένισμα που διαθέτει ένα τμήμα μαλλιών τυλιγμένο γύρω από τη βάση της αλογοουράς. (Θα μπορούσατε επίσης, να χρησιμοποιήσετε πολύ εύκολα επεκτάσεις αλογοουράς και να φαίνεστε εξίσου σικ.)

#3 Λεπτά πλεξουδάκια

Το απόλυτο girly χτένισμα που μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ sexy. Δεν χρειάζεται να έχετε πολύ μακριά μαλλιά. Απλώς πιάστε τα δυο μπροστινά μέρη των μαλλιών σας (μπορείτε να κάνετε και περισσότερα από 2) και τυλίξτε τα με διάφανα λαστιχάκια για να φαίνεται πιο elegance.

#4 Ογκώδεις μπούκλες

Μια τόσο glam γιορτή όπως τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά απαιτεί και το ανάλογο glam χτένισμα. Όσο περισσότερο όγκο έχουν οι μπούκλες σας τόσο το καλύτερο. Δοκιμάστε να τις χτενίσετε και να βάλετε λακ… πολύ λακ!

#5 Ουρά με πλεξούδα

Εάν ψάχνεις για ένα εύκολο χτένισμα που θα σε κάνουν να φαίνεσαι σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο βρήκες το κατάλληλο χτένισμα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο ζελέ μαλλιών για να δώσει αυτό το sleeky αποτέλεσμα στα μαλλιά σου και θα τους δώσει το λαμπερό επαγγελματικό look.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ροζ μαλλιά: Η τάση που αξίζει να δοκιμάσεις

Her News

Kylie Jenner: Αποκάλυψε το μυστικό για την τέλεια επιδερμίδα!

HerNewskl

Νυφικό μανικιούρ: Μοναδικές ιδέες για όλα τα γούστα

Her News b