HerNews.gr
Social News

Μαύρο Ρόδο: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές των πρωταγωνιστών

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν σταματά, με το «Μαύρο Ρόδο» να έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια και να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Έτσι, οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς έστειλαν στο τηλεοπτικό κοινό τις δικές τους ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα.

Ειδικότερα, σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο YouTube, οι αγαπημένοι ηθοποιοί στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στους τηλεθεατές για να τους ευχηθούν για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.

«Να κυνηγάς αυτό που εύχεσαι για σένα και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Το πείσμα είναι δύναμη», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης, γνωστός στη σειρά ως «Θέμης».

«Από εμένα, γεμάτη καρδιά και… γεμάτη τσέπη», ευχήθηκε ο «Βίκος», ο γνωστός σε όλους Γιάννης Κουκουράκης.

«Σας εύχομαι να αξιωθείτε την αληθινή αγάπη. Αυτή που δεν ζητάει αντάλλαγμα», λέει με τη σειρά της η Ηγουμένη Φιλαρέτη, η γνωστή Κατερίνα Διδασκάλου.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ή αλλιώς ο ερωτευμένος «Πέτρος» λέει: «Ο έρωτας είναι ένα ταξίδι που δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει. Η ευχή μου είναι να αφηνόμαστε σε αυτό χωρίς φόβο και αναστολές».

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που ενσαρκώνει την όμορφη καλόγρια «Ελισάβετ» εύχεται: «Εύχομαι να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και τις ικανότητές μας. Τα θαύματα γίνονται όταν το θέλουμε εμείς».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρίστος Αντωνιάδης: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Her News b

Μαρία Ηλιάκη: “Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι..δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού”

HerNewskl

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Όταν βλέπω ταινία του Στάθη Ψάλτη αλλάζω κανάλι»

Her News b