HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φαίη Σκορδά: Απάντησε ανοιχτά στις φήμες περί παρουσίασης του “The Voice”

Η Φαίη Σκορδά ήταν το πρόσωπο που έκανε ποδαρικό στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” και απάντησε στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει το “The Voice”.

Αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίζει τη θέση της στον αέρα της εκπομπής, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι:

“Καλύτερα να μιλούσα για την προσωπική μου ζωή αλλά δεν θα το αποφύγω, Έγινε μια κουβέντα, όχι επίσημα, το έχω πει και γω στην εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι πάντα προτιμώ να μην κάνω κάτι παραπάνω και είναι επιλογή μου να είμαι μόνο στο πρωινό και στα προηγούμενα χρόνια. Τώρα το συγκεκριμένο επειδή είναι μόνο για λίγες εμφανίσεις, από ότι καταλαβαίνω, θα ξανακάνουμε μια συζήτηση φαντάζομαι”.

Φαίη Σκορδά

Στη συνέχεια προσέθεσε πως

Θα είμαι ειλικρινής. Πάντα γίνονται προτάσεις, απλώς φέτος είμαι σε ένα κανάλι που τους ευχαριστώ πάρα πολύ και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εάν, λοιπόν, μπορώ να βοηθήσω και δεν υπάρχει κάτι άλλο, γιατί για μένα θα είναι πάρα πολύ πιεστικό διότι τις Κυριακές διαβάζουμε με τα παιδιά… Επαγγελματικά, δεν είναι ταπεινότητα, θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σε αυτούς που με πιστεύουν και, επειδή με έχουν πιστέψει, δεν θα μπορούσα να χαλάσω χατιρι. Αυτό θέλω να πω”.

Φεύγει από την πρωινή ζώνη η Φαίη Σκορδά; Όλο το παρασκήνιο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Fishy»: Την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου θα την περάσουμε στην Ελβετία, συντροφιά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Her News

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς» & οι «Boys and Noise»

Her News b

Μανούσος Μανουσάκης: «Ιδανικά θα ήθελα να επέλθει το μοιραίο την ώρα του γυρίσματος»

HerNews ka