HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Καίτη Γαρμπή: “Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, τώρα από εκεί και πέρα… κανείς δεν ξέρει”

Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και φυσικά δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στον σύζυγο της και γνωστό τραγουδιστή, Διονύση Σχοινά.

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε η στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα ακριβά φορέματα που φορούσε, τονίζοντας πως “αυτά που φορούσαμε τότε… τα ποσά ήταν υπέρογκα, αλλά έβγαιναν και τα χαλούσαμε. Εγώ ήθελα να είναι οι εμφανίσεις μου εκρηκτικές, ήθελα να φοράω τα καλύτερα γιατί ένιωθα εγώ καλά μέσα σε αυτά, να είμαι πρωτοπόρος. Είχα κάνει συνάντηση με τον Ρομπέρτο Καβάλι, πήγαμε στο σπίτι του και μου έπεσε το σαγόνι”.

Όσον αφορά τον σύζυγο της, δήλωσε πως του έχει εμπιστοσύνη, ενώ στο τέλος προσέθεσε πως:

“Είμαστε 25 χρόνια μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Και οι δύο εκτιμάμε βαθιά την προσωπική μας ελευθερία, είμαστε μαζί αλλά ουαί κι αλίμονο αν ο καθένας δεν έχει τον χώρο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγκρουση. Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, τώρα από εκεί και πέρα… κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θέλει να μάθει. Εγώ τον άνθρωπο μου τον λατρεύω και δεν θα τον έχανα για καμία και για τίποτα.

Καίτη Γαρμπή

Δεν είναι ωραίο συναίσθημα η απιστία. Δεν θα έχανα ποτέ αυτόν τον πολύτιμο σύντροφο από τη ζωή μου για ένα του ατόπημα, εκτός αν θέλει να φύγει ο ίδιος”.

Καίτη Γαρμπή: Η αποκαλυπτική συνέντευξη της και η επαγγελματική της πορεία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρίστος Αντωνιάδης: «Τη σύζυγό μου την γνώρισα στα μπουζούκια, ήρθε στο καμαρίνι να πάρει αυτόγραφο για τη μαμά της»

HerNews ka

Κάκκαβα – Γκουντάρας κατά Τσαλίκη: «Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του;»

Her News b

Κωνσταντίνα για τον πατέρα της που αγνοείται: «Έχουμε δώσει DNA, έχουν βρεθεί πολλοί και γι’ αυτό ελπίζουμε»

HerNews ka