HerNews.gr
Social News

Τζέρεμι Ρένερ: Αποκαλύπτει ότι έσπασε πάνω από 30 κόκαλα στο ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα

Ο Τζέρεμι Ρένερ αποκάλυψε ότι έσπασε περισσότερα από 30 οστά όταν τον καταπλάκωσε ένα εκχιονιστικό  μηχάνημα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

«Οι πρωινές προπονήσεις, οι αποφάσεις άλλαξαν τη συγκεκριμένη νέα χρονιά…. Προέκυψε από την τραγωδία για όλη μου την οικογένεια και γρήγορα επικεντρώθηκα στο να ενώσω την ενεργή αγάπη», έγραψε ο Τζέρεμι Ρένερ σε μια δημοσίευση στο Instagram το Σάββατο.

«Αυτά τα 30 συν σπασμένα κόκαλα θα επιδιορθωθούν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως βαθαίνει η αγάπη και ο δεσμός με την οικογένεια και τους φίλους», πρόσθεσε, δίπλα σε μια φωτογραφία του σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου με έναν γιατρό να τεντώνει το πόδι του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

O ηθοποιός στο τέλος της δημοσίευσης θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη που του δείχνει.

Ο Ρένερ εισήχθη στο νοσοκομείο την Πρωτοχρονιά αφού τον πέτυχε ένα εκχιονιστικό κοντά στο σπίτι του στο Ρίνο της Νεβάδα.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου ο εκπρόσωπος του είπε εκείνη την εποχή ότι βρισκόταν σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο εκπρόσωπος του Τζέρεμι Ρένερ, επιβεβαίωσε επίσης ότι υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει μέσα από το Mega!

Her News b

Ιρίνα Σάικ: «Είναι καταστροφικό αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία»

Her News

Ελένη Φουρέιρα: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιό της

HerNews ka