HerNews.gr
Beauty

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιό κούρεμα σου ταιριάζει!

Όπως κάθε φθινόπωρο, έτσι και τώρα, αναζητούμε μια αλλαγή για να υποδεχτούμε με φρέσκια και ανανεωμένη διάθεση φέτος τον χειμώνα. Τα μαλλιά είναι το αγαπημένο μας σημείο για αλλαγές και ένα νέο κούρεμα είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να ανανεωθεί το look μας και να ξεχάσουμε την θλίψη που συνοδεύει πάντα το τέλος των ηλιόλουστων ημερών του καλοκαιριού.

Και περνάμε στο επόμενο ζήτημα, ποιό κούρεμα μας ταιριάζει; Όλοι έχουμε αναρωτηθεί κατά καιρούς, για το αν ένα extreme και έντονο haircut θα μπορούσε να ταιριάξει στο στιλ και την προσωπικότητά μας, όμως λίγοι έχουν το θάρρος ώστε να το δοκιμάσουν. Κι αν, αντί να αναρωτιόμαστε, αφήναμε τα άστρα να αποφασίσουν για εμάς; Κάθε ζώδιο αντιπροσωπεύει ένα στοιχείο της φύσης και ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξουμε και το επόμενο κούρεμά μας με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά; Μην ψάχνεις άλλο, ρίξε μια ματιά στο ζώδιό σου και ίσως σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι ώστε να αποφασίσεις την επόμενη μεγάλη αλλαγή και να κλείσεις επιτέλους το ραντεβού στο αγαπημένο σου hair salon!

κούρεμα-ζώδια-vasal
Πηγή : https://www.athensmagazine.gr/

#1 Σκορπιός

Αποφασιστικοί και με ανεπτυγμένη διαίσθηση. Αυτοί είναι οι Σκορπιοί, το ζώδιο που αποπνέει έναν αέρα μυστηρίου και το κούρεμα πρέπει  να εκφράζει απόλυτα αυτή την διάθεση. Ένα μακρύ ομοιόμορφο καρέ σε ένα μήκος, είναι το haircut που δίνει ένταση στα χαρακτηριστικά του προσώπου και τονίζει την πιο αυστηρή πλευρά σου. Επιπλέον, είναι εύκολο στο καθημερινό styling, ειδικά αν τα μαλλιά είναι ίσια ή κυματιστά.

 

#2 Τοξότης

Τα ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού κύκλου! Οι τοξότες είναι οι αισιόδοξοι φίλοι μας, οι πάντα χαμογελαστοί και τολμηροί, αυτοί που δεν φοβούνται τις αλλαγές, αντιθέτως τις επιδιώκουν. Αν είσαι κι εσύ τοξότης τότε σίγουρα δεν φοβάσαι να τολμήσεις κάτι νέο. Γιατί όχι ένα pixie cut; Ακούγεται τεράστια αλλαγή, ειδικά αν τα μαλλιά σου είναι μακριά. Το pixie κούρεμα εκπέμπει θηλυκότητα και δυναμισμό, στοιχεία που αντιπροσωπεύουν τους τοξότες, αλλά στην πραγματικότητα κάθε γυναίκα τα κατέχει. Τόλμησε την αλλαγή και η εικόνα που θα δεις στον καθρέφτη θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hair MacGyver. (@nikkinelms)

 

#3 Αιγόκερως

Ο αιγόκερως καθοδηγείται από την λογική και κυριαρχείται από φιλοδοξίες και στόχους που δεν παύει ποτέ να κυνηγάει ώσπου να τα επιτύχει. Είναι πρακτικός και έτσι πρέπει να είναι και το κούρεμά του. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο stylish. Ένα μακρύ καρέ κάτω από τους ώμους, χαρίζει στιλ και είναι ένα από τα διαχρονικά trends που ποτέ δεν φεύγουν από την μόδα. Παράλληλα είναι και πρακτικό, καθώς αυτό το μήκος επιτρέπει στα μαλλιά να πιαστούν ψηλά χωρίς δυσκολία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully)

 

#4 Υδροχόος

Άλλο ένα free spirit ζώδιο που δεν συμβιβάζεται εύκολα. Οι υδροχόοι είναι δυναμικοί και δημιουργούν την δική τους άποψη για όλα, δρώντας ανεξάρτητα από την μόδα και τις επιταγές της. Κανένας κανόνας δεν τους υποτάσσει και τα μαλλιά τους είναι χαρακτηριστικό δείγμα. Το φυσικό στιλ μαλλιού είναι ιδανική επιλογή για εκείνους και τα layers θα δώσουν μια πινελιά έντασης σε αυτό το απλό αλλά τόσο δυναμικό κούρεμα.

 

#5 Ιχθύς

Σε αντίθεση με τον Αιγόκερω, ο Ιχθύς καθοδηγείται από το συναίσθημα. Διακρίνεται από τεράστια ευαισθησία και μια τάση ονειροπόλησης, που αποτυπώνονται απόλυτα στα curtain bangs, εμπνευσμένα από τα 70s. Αυτό το look εκφράζει αυτήν ακριβώς την ονειροπόλα διάθεση που έχει το συγκεκριμένο ζώδιο και είναι αυτό που μας κάνει να λατρεύουμε τους ιχθείς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIKTOR KOMSKII 🐋 (@viktorkomskii)

 

#6 Κριός

Η περιπετειώδης διάθεση του Κριού είναι αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς. Η έντονη προσωπικότητα και η επαναστατική πλευρά τους αναδεικνύονται άψογα χάρη στο shag haircut και σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο εντυπωσιακό τους κούρεμα!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

 

#7 Ταύρος

Ο Ταύρος επιδιώκει την κομψότητα και τις chic επιλογές, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Λατρεύει τα διαχρονικά looks και το κούρεμα που προτείνουμε δεν μπορεί να μην είναι κλασικό. Το midi haircut είναι απλό και λιτό, εξίσου διαχρονικό και ποτέ out of fashion. Αν ψάχνεις κι εσύ το κλασικό haircut που θα σε συνοδεύσει φέτος τον χειμώνα, τότε αυτό είναι ιδανικό!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harry Josh (@harryjoshhair)

 

#8 Δίδυμος

Ποιό κούρεμα θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα την παιχνιδιάρικη διάθεση των δίδυμων, αν όχι το French Bob; Το chic κούρεμα που αναδεικνύει τον υπέροχο λαιμό σου και δίνει στιλ στην εμφάνισή σου, χωρίς ιδαίτερη προσπάθεια και περιποίηση. Επιπλέον, οι αφέλειες που ολοκληρώνουν το συγκεκριμένο look δίνουν ένταση στα μάτια. Το κούρεμα αυτό, γλιτώνει από κάθε γυναίκα που το επιλέγει πολύτιμο χρόνο στην καθημερινή περιποίηση καθώς η messy εκδοχή του είναι εξίσου εντυπωσιακή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae)

 

#9 Καρκίνος

Άλλο ένα ζώδιο που χαρίζει απλόχερα συναίσθημα. Ο καρκίνος έχει ανάγκη από ένα γλυκό και κλασικό κούρεμα και τα bangs που πλαισιώνουν το πρόσωπο είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Επιπλέον αυτό το hairstyle φέτος κυριαρχεί στα trends και ο λόγος είναι απλός : ταιριάζει σε όλα τα στιλ μαλλιών και αναδεικνύει την γλυκιά σου πλευρά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

 

#10 Λέων

Τα λιονταράκια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζώδια και όλοι ξέρουμε το γιατί. Η γενναιοδωρία και η δοτικότητα που τους διακρίνει, είναι κάτι που δύσκολα δεν το αγαπάς και το κούρεμα που προτείνουμε είναι μια μακριά ‘χαίτη’ , αυτό ακριβώς που υπονοεί και το όνομα. Τα μακριά μαλλιά, χρειάζονται προσεκτική περιποίηση και καθημενινή φροντίδα για να διατηρούν την αντοχή και την λάμψη τους, όμως παράλληλα είναι το πιο δημιουργικό hairstyle. Όποιο χτένισμα κι αν θελήσεις, μπορεί να γίνει στα μακριά και πλούσια μαλλιά και καμία εμφάνιση, επίσημη και μη, δεν θα περάσει απαρατήρητη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

#11 Παρθένος

Εργατικοί και δημιουργικοί, οι παρθένοι χρειάζονται ένα look που να αντιπροσωπεύει την οργανωτική τους τάση. Και τι καλύτερο από ένα κλασικό, ίσιο bob cut, που πλαισιώνει το πρόσωπο και είναι ‘τακτοποιημένο’ όσο και οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karolina Ościk-Alama (@cajmel)

 

#12 Ζυγός

Κρατήσαμε τους ζυγούς, τους ήρεμους και διπλωμάτες φίλους μας, για το τέλος. Ένα ζώδιο που αξίζει λάμψη και ένταση, χρειάζεται ένα ρομαντικό hair look, και τα wavy hair είναι τόσο όσο χρειάζεται, ώστε να τραβάει τα βλέμματα και να τονίζει όποια τεχνική κι αν εφαρμόζεις στα μαλλιά σου!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SACHI PATEL (@sachletap)

 

Ακόμη κι αν δεν είσαι μόνιμα ενημερωμένη για τα ζώδια, δεν γίνεται να μην παραδεχτείς πως μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης ακόμη και για την επιλογή του φθινοπωρινού haircut.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Ποια είναι τα αγαπημένα skincare προϊόντα που λατρεύει;

HerNewskl

Hailey Bieber: Αυτό είναι το μυστικό για τις τέλειες βλεφαρίδες της!

HerNewskl

Selena Gomez: Έφερε την άνοιξη με τα Pastel Purple Nails της

HerNews ka