HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Έφερε την άνοιξη με τα Pastel Purple Nails της

Selena Gomez

Αν και δεν παρευρέθηκε στα Grammy 2024, η Selena Gomez φρόντισε να γιορτάσει. 

Η Selena Gomez βγήκε για να γιορτάσει τις νίκες φίλων και συναδέλφων σε ένα από τα πολλά after party εκείνο το βράδυ. Φυσικά, για την περίσταση χρειάστηκε να βγει με νέο μανικιούρ.

Στις 6 Φεβρουαρίου, ο μανικιουρίστας της Gomez, Tom Bachik , δημοσίευσε μια κοντινή φωτογραφία του φρέσκου μανικιούρ που έκανε στο αστέρι για τη βραδιά, μια παστέλ μοβ φαντασίωση.

Κάθε ένα από τα άκρα των δακτύλων της Gomez είχε τις ίδιες μεσαίου μήκους, αμυγδαλωτές άκρες. Εκτός από το κλασικό της σχήμα, το καθένα είχε την ίδια εξαιρετικά γυαλιστερή, ψυχρού τόνου, μωβ απόχρωση…λίγο πιο ανοιχτή από τη λεβάντα, η απόχρωση ήταν περισσότερο σύμφωνη με ένα λιλά χρώμα ή τα παστέλ μωβ που θα φέρατε έξω το Πάσχα.

Αν και δεν έχουμε λεπτομέρειες για κάθε πτυχή της εμφάνισης με την οποία το φόρεσε, γνωρίζουμε ότι ένα φόρεμα με σκούρες κόκκινες παγιέτες μέχρι το πάτωμα ήταν στο look.Αυτό και μερικά αφηρημένα χρυσά δαχτυλίδια στοιβαγμένα σε μερικά δάχτυλα.

Φόρεσε επίσης το μανικιούρ για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα του σκηνοθετικού ντεμπούτου της φίλης της Nicola Peltz-Beckham , Lola, μόλις μια μέρα πριν τα Grammy.

 Στην πρεμιέρα, η Selena Gomez φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι με λευκό κορσέ τοπ και έκανε το ντεμπούτο της με bangs της δεκαετίας του ’60.

Το τελευταίο μανικιούρ της Gomez είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρετε την άνοιξη λίγο νωρίτερα. 

Manicure: Οι πιο glam τάσεις για την άνοιξη του 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάουρα Νάργες: H θεαματική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

HerNewskl

Lip combos: Οι καλύτεροι συνδυασμοί κραγιόν για το καλοκαίρι

Her News

Μήπως το lip balm κάνει τα σκασμένα χείλη μας χειρότερα τελικά;

HerNews ka