HerNews.gr
Διεθνή

«Εγώ είμαι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν» υποστηρίζει 22χρονη Πολωνή – Η οικογένεια της αποδέχθηκε τεστ DNA της

«Εγώ είμαι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν» λέει μέσα από τα social media μια 22χρονη από την Πολωνία, με το όνομα Τζούλια Βέντελ, υποστηρίζοντας πως είναι το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007 και από τότε η οικογένεια του το αναζητά.

Όπως αναφέρει η 22χρονη από την Πολωνία, άρχισε να προβληματίζεται για αν είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚαν πριν λίγους μήνες, αφού κάτι ανέφερε η γιαγιά της και την έβαλε σε σκέψεις.

Ένα σημάδι που έχει στο μάτι της και μια φακίδα στο πόδι της, στα ίδια σημεία με την εξαφανισμένη Μαντλίν, είναι τα σημάδια που έκαναν την Κέιτ και τονΤζέρι ΜακΚάν να επικοινωνήσουν μαζί της.

Μάλιστα οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚαν αποδέχθηκαν ένα test DNA για την εξακρίβωση των ισχυρισμών της 22χρονης κοπέλας.

Η Τζούλια Βέντελ από την Πολωνία έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @iammadeleinemcann, όπου ανεβάζει βίντεο που περιγράφουν τα «κοινά σημεία» με το εξαφανισμένο κοριτσάκι.

Η νεαρή Πολωνή ανέφερε ότι αναγνώρισε το πρόσωπο του Γερμανού παιδόφιλου, καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Κρίστιαν Μπρίκνερ, βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

 Όπως λέει, θυμάται πως της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν 8 ετών στο σπίτι της. Ακόμα, τονίζει πως φοβάται πώς η γυναίκα που έχει γνωρίσει στη ζωή της ως μητέρα της, είναι εμπλεκόμενη στην υπόθεση.

Γερμανοί ερευνητές που ασχολήθηκαν εκτενώς με την εξαφάνισή της Μαντλίν ΜακΚαν, εκτιμούν πως ο παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρίκνερ την είχε σκοτώσει τότε. Έχουν γίνει αρκετές έρευνες από την ημέρα της εξαφάνισής της, αλλά η σορός της δεν βρέθηκε ποτέ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζεται να “αναστήσει” το Lifestyle Blog της «The Tig»!

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πουλήθηκε 50.000 ευρώ ένα από τα αγαπημένα της αυτοκίνητα

HerNews ka

Βρετανία: Το Big Ben ήχησε ξανά μετά από 5 χρόνια εργασιών ανακαίνισης

HerNews ka