HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζεται να “αναστήσει” το Lifestyle Blog της «The Tig»!

Ανάμεσα στις θυσίες που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ κατά την είσοδό της στη βασιλική ζωή ήταν να παραμερίσει όχι μόνο την καριέρα της στην υποκριτική αλλά και το lifestyle blog της,  The Tig. 

Τώρα, ωστόσο, καθώς ο Δούκας και  η Δούκισσα του Sussex  χτίζουν τη ζωή τους στην Καλιφόρνια μακριά από τη βασιλική οικογένεια , έχει αναφερθεί ότι η Μέγκαν πρόκειται να αναβιώσει άμεσα το «έργο του πάθους» της.

Η  New York Post  επικαλείται ένα έγγραφο που κατατέθηκε στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ, το οποίο είδε η καθημερινή εφημερίδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια πιθανή ανανεωμένη έκδοση του ιστότοπου θα μπορούσε να περιλαμβάνει άρθρα και συνεντεύξεις σχετικά με «φαγητό, μαγειρική, συνταγές, ταξίδια, σχέσεις, μόδα, στυλ, εσωτερική διακόσμηση, τρόπο ζωής, τέχνες, πολιτισμό, σχέδιο, συνειδητή ζωή, υγεία και ευεξία .»

Η  Mirror προσθέτει ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει λάβει επίσημη προκαταρκτική έγκριση για τον ιστότοπο, ο οποίος φέρεται να προσφέρει επίσης «σχολιασμό στον τομέα των προσωπικών σχέσεων» και θα μπορούσε να βγει ζωντανά την επόμενη εβδομάδα.

Άγνωστοι «εσωτερικοί» είπαν ότι η Μέγκαν ήλπιζε ότι το εγχείρημα θα μπορούσε να γίνει παρόμοια επιτυχία με την αυτοκρατορία ευεξίας της Γκουίνεθ Πάλτροου, Goop.

Η πρώην  σταρ των Suits σταμάτησε να δημοσιεύει στον ιστότοπο -που πήρε το όνομά του από το αγαπημένο της κόκκινο κρασί, Tignanello- το 2017.

Δημοσίευσε  ένα  αποχαιρετιστήριο μήνυμα, γράφοντας:

«Μετά από σχεδόν τρία όμορφα χρόνια σε αυτή την περιπέτεια μαζί σας, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε το The Tig. Αυτό που ξεκίνησε ως έργο πάθους (η μικρή μου μηχανή που μπορούσε) εξελίχθηκε σε μια καταπληκτική κοινότητα έμπνευσης, υποστήριξης, διασκέδασης και επιπολαιότητας.

Έκανες τις μέρες μου πιο φωτεινές και γέμισες αυτή την εμπειρία με τόση χαρά. Συνέχισε να βρίσκεις αυτές τις στιγμές της ανακάλυψης του Tig, συνέχισε να γελάς και να ρισκάρεις και συνέχισε να είσαι «η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο». Κατέληξε: «Πάνω απ’ όλα, μην ξεχνάς ποτέ την αξία σου—όπως έχω πει εσύ ξανά και ξανά: εσύ, γλυκιά μου φίλη, είσαι αρκετή».

Ωστόσο, η απόφαση του ζευγαριού να αφήσει πίσω τη βασιλική ζωή τους έδωσε την ελευθερία να επιδιώξουν εγχειρήματα που δεν θα εμπίπτουν στη συμβατική βασιλική αρμοδιότητα. 

Από τις συμφωνίες παραγωγής με το Netflix και το Spotify (που μέχρι στιγμής έχουν φέρει στο κοινό τo  ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν και το podcast 12 επεισοδίων της δούκισσας,  Archetypes ), μέχρι το ίδρυμα Archewell και  τα απομνημονεύματα του Χάρι,  Spare , τώρα  μπορεί  η αναβίωση του  The Tig να ανοίξει ένα νέο δρόμο για την ανεξάρτητη καριέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Liam Hemsworth: Θα κινηθεί νομικά εναντίον της Miley Cyrus;

HerNewskl

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την 9 μηνών κόρη του

HerNews ka

Jenna Ortega: Ποιος την χαρακτήρισε «κακομαθημένη και τοξική»;

HerNewskl