HerNews.gr
Διεθνή

Το FBI ανέκρινε Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κιμ Καρντάσιαν για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στον κόσμο

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κιμ Καρντάσιαν εξετάζονται από το FBΙ για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στον κόσμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Guardian, αφορμή στάθηκαν οι διασυνδέσεις τους με τον Τζο Λόου, τον Μαλαισιανό χρηματιστή και καταζητούμενο από τις αρχές για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στον κόσμο.

Το Bloomberg αποκάλυψε έγγραφα του FBI, στα οποία αναφέρεται πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε ανακριθεί το 2018 για τη σχέση του με τον καταζητούμενο σε μία υπόθεση ξεπλύματος χρήματος  4,5 δισ. δολαρίων που αποσπάστηκε από το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Μαλαισίας.

Μάλιστα είχαν κάνει συζητήσεις για επένδυση 1 δισ. δολαρίων στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και για ένα θεματικό πάρκο της Warner Bros στην Ασία.

Ο καταζητούμενος Τζο Λόου είχε χρηματοδοτήσει την υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ του είχε κάνει και πολυτελή δώρα.

 

Το δημοσίευμα του Bloomberg αποκάλυψε ακόμα πως το FBI είχε συνομιλήσει και με την Κιμ Καρντάσιαν σχετικά με τη σχέση της με τον Τζο Λόου.

Ανάμεσα σε όσα ζητήθηκε να απαντήσει η Κιμ Καρντάσιαν, ήταν η συνάντησή της με τον Τζο Λόου σε πάρτι στο Λας Βέγκας, με τον επιχειρηματία να δίνει στον τότε αρραβωνιαστικό της Κιμ, Κρις Χάμφρις, 100.000 δολάρια. Ανάμεσα σε όσα είπε η ίδια, ανέφερε ότι  κατά το παρελθόν είχε παίξει στο καζίνο με χρήματα που της έδωσε ο Λόου. 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Όσα αποκάλυψε για το Savage X Fenty Show Vol. 4!

HerNewskl

Adele: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί χρόνια

Her News

Chrissy Teigen: Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl