HerNews.gr
Social News

Όσκαρ 2023: Σάλος με τον Χιου Γκραντ και τη σνομπ συνέντευξη στην Άσλεϊ Γκράχαμ

Viral έγινε ο Χιου Γκραντ στα φετινά Όσκαρ και όχι για τους σωστούς λόγους, αφού εμφανίστηκε ιδιαίτερα αγενής στις κάμερες. Ο ηθοποιός συνάντησε την Άσλεϊ Γκράχαμ, προκειμένου να μιλήσουν για την βραδιά των Όσκαρ 2023, ωστόσο όπως φάνηκε, δεν είχε και πολλή όρεξη.

Ο Χιου Γκραντ εμφανίστηκε απρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις της Άσλεϊ Γκράχαμ, η οποία προσπάθησε να του πάρει συνέντευξη. Απαντούσε αδιάφορα δείχνοντας να σνομπάρει το μοντέλο, με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τους τηλεθεατές της βραδιάς των Όσκαρ 2023.

Αρχικά, η Άσλεϊ Γκράχαμ τον ρώτησε αν υποστηρίζει κάποιον και εκείνος απάντησε: «Κανέναν συγκεκριμένο», ενώ όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει «τι φορά;», είπε «το κοστούμι μου», προσθέτοντας ότι δεν θυμάται ποιος το έραψε.

Προσπαθώντας, μάταια, να συνεχίσει τη συζήτηση, το μοντέλο του ζήτησε να σχολιάσει τη συμμετοχή του στην ταινία Glass Onion, με τον Χιου Γκραντ να σχολιάζει: «Λοιπόν, μετά βίας ήμουν μέσα, ήμουν για τρία δευτερόλεπτα».

Η συνέντευξη του Χιου Γκραντ στα Όσκαρ 2023

Η στάση και το ύφος του ενόχλησε τους τηλεθεατές, οι οποίοι διέκριναν την αρνητικότητα του ηθοποιού και την προσπάθεια της Άσλεϊ Γκράχαμ να ανταπεξέλθει.

«Η Άσλεϊ Γκράχαμ αξίζει ένα Όσκαρ επειδή ανέχτηκε τον Χιου Γκαντ. Μην περπατάτε στο κόκκινο χαλί αν δεν θέλετε να μιλήσετε», σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter. «Ο Χιου Γκραντ προσπαθεί να δώσει τη χειρότερη συνέντευξη;», έγραψε άλλος, ενώ ένας ακόμη σημείωσε: «Η συνέντευξη του Χιου Γκραντ ήταν η πιο άβολη στιγμή μετά το χαστούκι».

«Ο Χιου Γκραντ είναι κόπανος. Ήταν τόσο αγενής με την Άσλεϊ Γκράχαμ στο κόκκινο χαλί», «Κάνε κάτι καλύτερο Χιου Γκραντ. Το άτομο που σου παίρνει συνέντευξη το κάνει για τους ανθρώπους που βλέπουν τις ταινίες σου και βάζουν χρήματα στην τσέπη σου», «Τι μ@@@κας. Όχι ότι δεν το ξέραμε ήδη», ήταν ορισμένα σχόλια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαριάντα Πιερίδη: Η αποκαλυπτική συνέντευξη και η κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχτεί

Her News

Μαρία Μενούνος: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

HerNews ka

O Jay-Z έφτιαξε Instagram & ακολουθεί μόνο την Beyonce -Ξεπέρασε τα 2 εκατ. ακολούθους σε μια μέρα

Her News b