HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Έλαμψε στα Όσκαρ – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της και η ερμηνεία που μάγεψε το κοινό

Χρονιά ορόσημο είναι η φετινή για τη Rihanna, αφού μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον τελικό του NFL, η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε το παρών και στα φετινά βραβεία Όσκαρ, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (12/3) στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.

Η διάσημη τραγουδίστρια που ήταν για πρώτη φορά υποψήφια στα βραβεία για το «Lift Me Up» από την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever» εμφανίστηκε στο σαμπανιζέ χαλί και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Για την περίσταση επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο, που αγκάλιαζε το σώμα της και αναδείκνυε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, την οποία κρατούσε στοργικά καθώς πόζαρε για τις φωτογραφίες. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με έντονα κόκκινα χείλη και λαμπερά κοσμήματα από τη Moussaieff.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violet Fraser (@violet.fraser)

Rihanna: Η ερμηνεία που μάγεψε το κοινό

Λίγο αργότερα, η Rihanna ανέβηκε στη σκηνή της 95ης τελετής απονομής των βραβείων για να ερμηνεύσει το υποψήφιο για χρυσό αγαλματίδιο τραγούδι της.

Πρόκειται για τραγούδι – φόρος τιμής στον εκλιπόντα Chadwick Boseman, που έγραψε η ίδια μαζί με τους Tems, Λούντβιχ Γκόρανσον και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ράιαν Κούγκλερ. Το κομμάτι αποτυπώνει τη μελαγχολική διάθεση στην ταινία, καθώς οι χαρακτήρες θρηνούν την απώλεια του αγαπημένου τους ήρωα. Οι στίχοι εκφράζουν το συναίσθημα του να σε σηκώνει κάποιος όταν οι καιροί είναι δύσκολοι.

Η εγκυμονούσα ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε με την ερμηνεία της. Αδιαμφισβήτητα ήταν ένα από τα highlights της βραδιάς.τρσγουδι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Παραδέχεται ότι έχει κλειστά τα φώτα κατά τη διάρκεια της…ερωτικής επαφής

HerNews ka

Τζούλια Ρόμπερτς: Δημοσίευσε throwback φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της για τα γενέθλιά τους

HerNews ka

Lady Gaga: Απαγάγουν τα σκυλιά της και πυροβολούν το βοηθό της

Her News