HerNews.gr
Διεθνή

Cameron Diaz: Εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική;

Η Cameron Diaz θα αποσυρθεί οριστικά από την καριέρα της ως ηθοποιός αφού ολοκληρώσει την ταινία του Netflix “Back in Action” με τον Jamie Foxx, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην 3χρονη κόρη της, Raddix.

«Αυτές οι συνεχόμενες 10ωρες εργάσιμες ημέρες την έχουν απασχολήσει πολύ και μισεί να είναι μακριά από τον Raddix», είπε στη Daily Mail μια πηγή από το περιβάλλον της Diaz τη Δευτέρα.

«Η Cameron λατρεύει να είναι μαμά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο» συνέχισε η πηγή.

Ενώ ο σύζυγος της Diaz Μπέντζι Μάντεν, υποστηρίζει την καριέρα της στην υποκριτική, ο χρόνος της στα γυρίσματα προφανώς την έχει πιέσει πολύ.

Η Diaz, 50, και ο Madden, 44, παντρεύτηκαν το 2015 και καλωσόρισαν την κόρη τους Raddix το 2019 .

Ένα χρόνο πριν καλωσορίσει το παιδί τους, η Cameron Diaz επιβεβαίωσε ότι είχε αποσυρθεί από την υποκριτική.

Αλλά η ηθοποιός εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν επέστρεψε στην υποκριτική της για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Foxx, 55 ετών, στην επερχόμενη κωμωδία δράσης του Netflix, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2024.

Τα γυρίσματα της ταινίας φέρονται να πραγματοποιήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 2 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 9 Μαρτίου και τα περαιτέρω γυρίσματα θα συνεχιστούν στη Γεωργία μεταξύ 27 Μαρτίου και 14 Απριλίου.

H Diaz φαίνεται ότι θέλει να αποχωρήσει από την υποκριτική και να επικεντρωθεί όχι μόνο στην οικογένειά της, αλλά και στο εμπορικό κομμάτι του κρασιού της, Avaline, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020 .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι άνδρες κλαίνε περισσότερο από τις γυναίκες – Η δημοσκόπηση που σπάει τα στερεότυπα

Her News

Kate Middleton- Meghan Markle: Yιοθέτησαν το ίδιο beauty look στη νεκρώσιμη πομπή!

HerNewskl

Sarah Jessica Parker: Η αιχμηρή απάντηση της στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση της

HerNewskl