HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια»

Γρηγόρης Αρναούτογλου-hernews

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έκανε για εκείνον ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης λέγοντας με τη σειρά του πως “είναι κακόψυχος” και πως δεν τον αγγίζουν τα όσα είπε.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:  «Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος γι’ αυτό φοράνε τιράντες.Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο»».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας:

«Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ούτε καν. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και είναι και πολύ κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε και πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια.

Άρα αυτός ο τύπος ποτέ δε με συγκίνησε. Οπότε τα λόγια του όχι απλά δε με αγγίζουν, ούτε κατά διάνοια. Να είναι καλά, αλλά πάντα τον είχα κατατάξει στην κατηγορία των ανθρώπων που ήταν… και η εμφάνισή τους, που εμφανίζονται και μιλάνε είναι προσβλητική. Όταν πάει να αρχίζει να μιλάει και ειδικά να σχολιάζει… είναι πολύ κακία και δε με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

“Το Πρωινό”: Tα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα στην πρεμιέρα της εκπομπής του

HerNewskl

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Είναι πολύ όμορφη και της αξίζει ένας υπέροχος σύντροφος»

HerNews ka

Άννα Βίσση: Η απεξάρτηση της κόρης της, οι τσακωμοί με τον Νίκο Καρβέλα & ο δεύτερος γάμος που δεν έγινε ποτέ

HerNews ka