HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Βίσση: Η απεξάρτηση της κόρης της, οι τσακωμοί με τον Νίκο Καρβέλα & ο δεύτερος γάμος που δεν έγινε ποτέ

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ α τετ» όπου μίλησε για τις πιο έντονες περιόδους της ζωής της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την περίοδο που η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, προσπάθησε να ξεπεράσει τον εθισμό της από το αλκοόλ. 

«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Θυμάμαι πως όταν τηλεφώνησα για να το κλείσουμε, μου είπαν ότι “το ίδιο το παιδί πρέπει να έρθει εδώ, να υπογράψει και να πει ότι η ίδια το θέλει να το κάνει. Εσείς και να θέλετε, δε μετράει η γνώμη σας”. Έτσι το αντιμετωπίζουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου. Πήγαμε εκεί και ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνην ειδικά», αποκάλυψε η Άννα Βίσση.

Και πρόσθεσε: «Εγώ γενικά πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος, όχι σκληρός, αλλά αντέχω και πιστεύω ότι με την υπομονή, την πίστη και τη θέληση μου να το περάσει… Μέρα με τη μέρα που την έβλεπα να γίνεται καλύτερα, αυτό το πράγμα έσβησε οποιαδήποτε πίκρα και λύπη και στεναχώρια προϋπήρξε».

«Πάλεψε με έναν δαίμονα. Έτυχε να ήμουν στην Αμερική τότε, που και να μην τύχαινε, θα πήγαινα, αλλά ο καθένας περνάει εθισμούς», συνέχισε η Άννα Βίσση αναφορικά με την απεξάρτηση της κόρης της.

Τέλος η Άννα Βίσση δήλωσε: «Ποιος άνθρωπος δεν εθίζεται σε κάτι; Νομίζουμε πάντα ότι το να καταφύγουμε σε κάτι κακό, θα μας λύσει τα άλλα μας προβλήματα. Είχα και εγώ κάτι  μικροπροβληματάκια, αλλά εντάξει μικρά».

Οι τσακωμοί με τον Νίκο Καρβέλα

Για την εποχή που αποστασιοποιήθηκε από τον Νίκο Καρβέλα είπε ότι: «Ήταν μία ωραία, πικρή περίοδος. Ήταν ωραία γιατί ήθελα να δω πώς είναι χωρίς τον Νίκο η ζωή μου. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν γιατί όταν τσακώνεσαι μισείς τον άλλον», απάντησε η Άννα Βίσση.

Για την περίοδο που ήρθαν ξανά κοντά, ανέφερε: «Ήταν ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο, γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον».

H Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας αποτελούν στη συνείδηση του κόσμου ένα «αιώνιο» ζευγάρι. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ξεκαθάρισε όμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης και πως δεν υπάρχει τίποτε ερωτικό μεταξύ τους. Μίλησε ακόμα και για τους συντρόφους τους, μετά το διαζύγιό τους.

«Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει που αν θες οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που είναι μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν».

Ο δεύτερος γάμος που δεν έγινε ποτέ

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε επίσης πως έφτασε κοντά σε γάμο για δεύτερη φορά, το οποίο όπως είπε «θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου».

«Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης, καθόλου ειλικρινής μέσα μου και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Όχι μόνο σαν πράξη, αλλά και σαν άτομο. Γενικά αφότου έκανα τον πρώτο γάμο, άρχισα να φιλοσοφώ το θέμα του γάμου», παραδέχτηκε η Άννα Βίσση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νικόλας Ράπτης για το 5χ5: «Θεωρούσα ότι έχω όλα τα προσόντα και ήθελα να το πάρω»

HerNews ka

Θάνος Πετρέλης για Σάκη Ρουβα: “Δεν ήταν σωστό το timing, να βγεις να πεις τι ωραία περάσαμε”

HerNewskl

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η επίθεση στα γραφεία μας & η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή

HerNews ka