HerNews.gr
Ελλάδα

Πουλάει το σπίτι στην Αλόννησο ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς – Έφυγαν και τα άφησαν όλα πίσω

Πωλητήριο έβαλε στο σπίτι στην Αλόννησο ο πατέρας της Καρολάιν, καθώς μετά τον χαμό της έφυγαν οριστικά από το νησί. Η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς μαζί με τη μικρή Λυδία πήγαν στις Φιλιππίνες και ζουν μαζί με την αδερφή της αδικοχαμένης 20χρονης.

Ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κράουτς θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαια δολοφονία της μητέρας της.

Από τη στιγμή που κέρδισαν την κηδεμονία της αποφάσισαν να απομακρυνθούν ώστε το παιδί να μεγαλώσει με ηρεμία, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς τόνισε ότι θα αλλάξει και επώνυμο.

Πωλητήριο έβαλε στο σπίτι στην Αλόννησο ο πατέρας της Καρολάιν, καθώς μετά τον χαμό της έφυγαν οριστικά από το νησί.

Η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς μαζί με τη μικρή Λυδία πήγαν στις Φιλιππίνες και ζουν μαζί με την αδερφή της αδικοχαμένης 20χρονης.

Ο Ντέιβιντ και η Σούζαν θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαια δολοφονία της μητέρας της. Από τη στιγμή που κέρδισαν την κηδεμονία της αποφάσισαν να φύγουν, ώστε το παιδί να μεγαλώσει με ηρεμία, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς τόνισε ότι θα αλλάξει και επώνυμο.

Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Αν υπήρχε θανατική ποινή στη χώρα θα ήταν τιμή μου να μου επιτραπεί να τραβήξω τον μοχλό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Τίτλοι τέλους» για τη ρήτρα προσαρμογής: Τι αλλάζει στους λογαριασμούς του ρεύματος

Her News

Αλεξανδρούπολη: Εντοπίστηκαν 18 σοροί στην Αβάντα – Διερευνάται αν πρόκειται για μετανάστες

HerNews ka

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και βροχές σήμερα

HerNews ka