HerNews.gr
Ελλάδα

Έκανε την έκπληξη η Ράνια Θρασκιά – Υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η παρουσιάστρια και ψυχολόγος Ράνια Θρασκιά.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Instagram. Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας την καλωσόρισε στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ για δικαιοσύνη παντού.

 

Το βιογραφικό της Ράνια Θρασκιά

Η Ράνια Θρακιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα ως παρουσιάστρια ειδήσεων και στη συνέχεια παρουσίασε εκπομπής κοινωνικού περιεχομένου. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στα κανάλια TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ANT1, MEGA και ALTER.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University of East London και έλαβε Master of Science στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην «Επιλόχειο Κατάθλιψη» και τη Θεωρία Σχημάτων (Schema Therapy).

Παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική της στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων (Ε.Δ.Α.Σ). Ακολούθως, ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και Οικογενειακή Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και έλαβε την πιστοποίηση Συμβούλου Ψυχικής Υγείας και Οικογενειακού Συμβούλου.

Είναι Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής. Το Σεπτέμβριο του 2018 δημιούργησε το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης – Ράνια Θρασκιά», στο Νέο Ψυχικό.

Πηγή: Exit-poll.gr

Υποψήφια στις εκλογές η Εύη Βατίδου – Με ποιο κόμμα κατεβαίνει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Blue Horizon: Πότε και που θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη

HerNews ka

Δήμος Πειραιά: Tριαντάφυλλα για την γιορτή της Μητέρας

Her News b

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Απολογείται σήμερα ο 37χρονος πατέρας

Her News