HerNews.gr
Ελλάδα

Blue Horizon: Πότε και που θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη

Στην Κρήτη και τον Αγιο Νικόλαο, τον τόπο καταγωγής του 36χρονου Αντώνη, η οργή «βράζει», υπάρχει αγανάκτηση και είναι σε εξέλιξη το βράδυ της Τετάρτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ο τραγικός και άδικος θάνατος του 36χρονου Αντώνη Κ. έχει σοκάρει και εξοργίσει το πανελλήνιο, ενώ θρήνος επικρατεί στον Άγιο Νικόλαο, την πόλη κατάγωγής του, όπου όλοι ζητούν επιτακτικά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μάλιστα, από τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ακολούθησε πορεία μέχρι το λιμάνι, όπου οι συντοπίτες του κι όχι μόνο πέταξαν λευκά τριαντάφυλλα στην θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα τέσσερα μέλη του πληρώματος που συνελήφθησαν χθες μετά την επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά και έπειτα από τη σχετική εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 36χρονου Αντώνη

Η κηδεία του 36χρονου, Αντώνη Καρυώτη θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής (08/09) στην Κρήτη στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11 π.μ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

«Στη θάλασσα έβαζε το χέρι του μέσα στο μαγιό μου» – Η συνταρακτική μαρτυρία του εφήβου για ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο

Her News

Μάχη σε δύο μέτωπα στην Πεντέλη: Μία ανάσα από τα σπίτια στο Ντράφι οι φλόγες – Εντολή εκκένωσης προς Παλλήνη

Her News b

Κιβωτός του Κόσμου: Η δήλωση των 28 λέξεων με την οποία ο πατέρας Αντώνιος αρνείται τα πάντα – «Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο ”φως”»

Her News