HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο: «Με έχει κάνει πιο ανοιχτή, να μην έχω δεύτερες σκέψεις»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη στο περιοδικό OK! και τον Γιώργο Πράσινο. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» μίλησε για όλα!

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στη ζωή της στο Ηράκλειο της Κρήτης, στον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και την καθημερινότητά τους, αλλά και στη φιλία της με την Αθηνά Οικονομάκου.

Διάβασε παρακάτω ένα απόσπασμα:

Ο σύζυγός σου σεφ Λευτέρης Σουλτάτος είναι Κρητικός;

Ναι, ο Λευτέρης έχει καταγωγή από τα Ανώγεια. Έχει μεγαλώσει στο Ηράκλειο, ενώ το σπίτι μας είναι έξω από την πόλη του Ηρακλείου.

Περνάμε εκεί 4-5 μήνες τον χρόνο, κυρίως το καλοκαίρι και τις γιορτές. Ακόμη και τις καραντίνες τις περάσαμε στο Ηράκλειο, ήταν πολύ πιο ανεκτά από το να ήμασταν στην Αθήνα. Στην Κρήτη ζουν και τα δύο παιδιά του Λευτέρη, έχει έναν γιο και μία κόρη, οπότε είμαστε όλοι μαζί εκεί.

Τα παιδιά περνάνε τέλεια μαζί στην Κρήτη και αυτό μας ευχαριστεί ακόμη περισσότερο.

Στα Stories σου στο Instagram είδα πως περάσατε τις διακοπές του Πάσχα στην Κρήτη και με τον Μελέτη Ηλία.

Ναι. Από τον πρώτο χρόνο που πήγα στην Κρήτη με τον Λευτέρη είπα και στον τότε τηλεοπτικό μου σύζυγο από Το σόι σου να έρθει με την οικογένειά του.

Έτσι, έρχονται κάθε χρόνο και πάντα περνάμε υπέροχα μαζί. Έχω βαφτίσει και τον Δημήτρη, τον γιο του Μελέτη και της Θέμιδας (σ.σ. Θέμις Βουτσινά, σύζυγος του Μελέτη Ηλία).

Επίσης, πολύ καλή σου φίλη είναι και η Αθηνά Οικονομάκου, με την οποία είστε γειτόνισσες στην Κηφισιά

Ναι, με την Αθηνά έχουμε δέσει πολλά χρόνια. Τη γνώρισα το 2009, όταν ήρθε να με αντικαταστήσει στην παράσταση της Μιμής Ντενίση Το άνθος του κάκτου.

Η Μιμή θα πήγαινε την παράσταση περιοδεία από τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, αλλά εγώ δεν μπορούσα να ακολουθήσω καθώς είχα συνεχή γυρίσματα για την Πολυκατοικία. Αργότερα πήγα και τους είδα στη Θεσσαλονίκη, όπου μιλήσαμε περισσότερο με την Αθηνά, πήγαμε για ποτό και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Εκεί που πολλοί θα μιλούσαν για ίντριγκα καθώς η Αθηνά με «αντικατέστησε», εμείς γίναμε φίλες και την επόμενη χρονιά παίξαμε μαζί στα Κλεμμένα όνειρα, όπου για
ενάμιση χρόνο ήμασταν συνεχώς μαζί.

Η Αθηνά ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατάλαβε πως ήμουν έγκυος, σε εκείνη είπα πως θα έφευγα από το σίριαλ – έφυγα στον 5ο μήνα.

Βρίσκεστε συχνά, ανταλλάσσετε επισκέψεις;

Με όλα τα προγράμματά μας, δεν βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση. Επιπλέον η Αθηνά σχεδιάζει ρούχα και κοσμήματα και φέτος έκανε και θέατρο. Ωστόσο, θα πεταχτώ να τη δω ή θα έρθει εκείνη ένα βραδάκι. Δεν έχει τόσο σημασία πόσο συχνά βλεπόμαστε, αλλά όλα όσα μας δένουν, το πώς θα μιλήσουμε για τα άγχη, τις ανησυχίες μας, τα παιδιά.

Είναι ένας άνθρωπος της ζωής μου. Δεν θα βαρεθεί στιγμή να ακούσει, να σου μιλήσει, είναι πολύ κυριαρχική στις απόψεις της και έντονη, αυτό που πιστεύει θα το υποστηρίξει με σθένος. Δεν έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα, είμαστε αρκετά αντίθετες ως προσωπικότητες, αλλά για κάποιον λόγο έχουμε αγαπήσει πολύ η μία την άλλη.

Συζητάς τα επαγγελματικά σου με τον σύζυγό σου;

Βέβαια, όλα τα συζητάμε. Οι συζητήσεις μας γίνονται το βράδυ, όταν έχουμε ξεμπερδέψει με τις δουλειές και καθόμαστε στον καναπέ και μιλάμε.

Να φανταστώ με ένα ποτήρι κρασί;

Όχι, συνήθως πίνουμε τσάι, σαν τους γέρους. (Γελάει.) Μπορεί να αρχίσουμε να μιλάμε στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα και να πάμε για ύπνο στις 4.00. Αυτό συμβαίνει όταν είμαστε στην Κρήτη, όπου δεν έχουμε πρωινό ξύπνημα.

Συνηθίζεται κάθε σεφ να τον ρωτάνε αν μαγειρεύει στο σπίτι ή αν το βαριέται.

Όχι, δεν βαριέται καθόλου. Αυτό είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει γενικά. Το μόνο που δεν του αρέσει είναι να οδηγεί, εκτός από τους αγώνες ιστορικού αυτοκινήτου. Συμμετέχει με εμένα συνοδηγό!

Αλλά ποτέ δεν βαριέται να μαγειρεύει, να πάμε έξω ή οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά. Εννοείται πως μαγειρεύει. Στο σπίτι δεν θα φτιάξει φασολάκια, αυτό θα το κάνω εγώ. Ο Λευτέρης θα κάνει φιλέτο ή θα ανοίξει σχάρα για να ψήσει. Τώρα, αν κάποιο βράδυ μάς έρθει όρεξη για σούσι ή bao buns, τότε θα σηκωθεί και θα μας τα ετοιμάσει.

Σε τι σε έχει αλλάξει ο Λευτέρης;

Στο να είμαι πιο χαλαρή και να λειτουργώ πιο αυθόρμητα. Ο Λευτέρης είναι πολύ της παρέας, του έξω, του αρέσει να συναναστρέφεται με κόσμο, να έχει καλεσμένους στο σπίτι.

Αν του πεις «θα έρθουν σε λίγο δέκα άτομα», θα σηκωθεί, θα οργανώσει, θα μαγειρέψει. Μου έχει μάθει να μη βαριέμαι, να μη σέρνομαι. Αυτό είναι ζωή. Επίσης, με έχει κάνει πιο ανοιχτή, να μην έχω δεύτερες σκέψεις.

Τι θα πεις αν η κόρη σου σου πει ότι θα γίνει ηθοποιός;

Δεν το βλέπω απίθανο να το πει. Αν και δεν θα το πει έτσι, γιατί ξέρει ότι θα κάνει ό,τι θέλει να κάνει. Σαφώς θα προτιμούσα να σπουδάσει οτιδήποτε θελήσει να ασχοληθεί. Γενικά οι οποιεσδήποτε σπουδές σού ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Αν με ρωτάς, θα προτιμούσα να κάνει κάτι άλλο, αλλά θα το κρατήσω για τον εαυτό μου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Μακαλιάς: «Έχει έρθει μεθυσμένος στο θέατρο και μας φώναζε, μας έβριζε»

Her News b

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά στο HerNews: «Κάνω έκκληση να σταματήσει αυτός ο μιμητισμός, που δυστυχώς ξεκίνησε απο εμένα»

Her News

Μίμή Ντενίση: «Ήταν η μόνη εποχή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έκανε κοντρίτσες»

HerNews ka