HerNews.gr
Social News

Victoria Beckham: Ευχήθηκε στον σύζυγο της David για τα γενέθλια του με την πιο sexy φωτογραφία του!

Η σύζυγός του David Beckham, Victoria, μοιράστηκε ένα sexy στιγμιότυπο με τον πρώην ποδοσφαιριστή να φοράει τίποτα άλλο εκτός από ένα διάφανο σλιπ Calvin Klein προς τιμήν της ιδιαίτερης ημέρας του την Τρίτη.

«Ας γιορτάσουμε όλοι τον @davidbeckham!! Παρακαλώ!», έγραψε η Victoria Beckham στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram, καθώς αρκετοί θαυμαστές την ευχαρίστησαν που μοιράστηκε το sexy στιγμιότυπο στην ενότητα σχολίων.

Ο David, ο οποίος στη φωτογραφία φοράει επίσης έναν γκρι σκούφο, πόζαρε με τα χέρια του να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία, ενώ στεκόταν σε ένα υπαίθριο υδρομασάζ.

«Ευχαριστώ Victoria.. από όλες τις γυναίκες του κόσμου», αστειεύτηκε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος είπε, «Είσαι μια τυχερή κυρία, αλλά ελπίζω να εκτιμήσει πόσο τυχερός είναι κι αυτός».

Νωρίτερα την ίδια μέρα,  η Victoria Beckham μοιράστηκε μια σειρά από χαρούμενες φωτογραφίες με το ζευγάρι και τα τέσσερα παιδιά τους.

«Χρόνια πολλά σε αγαπάμε πάρα πολύ. Ο πιο εκπληκτικός σύζυγος και απίστευτος μπαμπάς. Είσαι τα πάντα μας», έγραψε στη λεζάντα.

Η Victoria ανέβασε επίσης τις ιστορίες της στο Instagram περισσότερες αναμνήσεις με τον επί 24 χρόνια σύζυγό της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύα Αντωνοπούλου: “Τίτλοι τέλους” στον γάμο της με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα μετά από 10 χρόνια

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με τον νεογέννητο γιό της- «Καλώς ήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου»

HerNews ka

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση με τον Τόλη Βοσκόπουλου που σπάει καρδιές

Her News b