HerNews.gr
Μόδα

Χάιντι – Λένι Κλούμ: Μητέρα και κόρη ποζάρουν και πάλι μαζί για ακόμη μια διαφήμηση εσωρούχων

Η Χάιντι Κλουμ και η 18χρονη κόρη της, Λένι, πρωταγωνιστούν σε μια άλλη καμπάνια για την εταιρεία  εσωρούχων Intimissimi , ποζάροντας και πάλι για μια σέξι στιγμή μαμάς και κόρης.

Σε μια εκπληκτική φωτογραφία, η Λένι φοράει ένα λευκό δαντελένιο σουτιέν διακοσμημένο με μια σειρά από πολύχρωμες χάντρες μαζί με ένα ασορτί εσώρουχο  καθώς κρατιέται από τα χέρια με τη μαμά της.

Σε ένα δεύτερο στιγμιότυπο, η Λένι φοράει με ένα άλλο σετ από μπουστάκι με λουράκια με χάντρες και ένα εσώρουχο.

Εν τω μεταξύ, η Χάιντι, φορά ένα σουτιέν από δαντέλα στο χρώμα της λεβάντας  και ίδιο εσώρουχο, ποζάροντας με τα χέρια πίσω από το κεφάλι της σε μια σόλο φωτογραφία.

«Τζάκποτ της γενετικής», σχολίασε ένας θαυμαστής, με έναν άλλο να προσθέτει: «Θρύλος και κόρη του θρύλου».

Άλλοι ήταν πιο επικριτικοί για την καμπάνια, όπως ένας ακόλουθος που έγραψε: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν θέλω να ποζάρω στα οικεία μου πρόσωπα: «Η μαμά μου πρέπει να είναι εδώ!»

Αυτή σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που το ανερχόμενο μοντέλο Λένι Κλούμ δέχεται επικρίσεις για διασυνδέσεις λόγω του μπαμπά της, Seal, και της μητέρας της που είναι κριτής στο “America’s Got Talent”.

Ωστόσο, η Λένι είπε στο People πέρυσι ότι δεν την ενοχλεί όταν οι άνθρωποι  την χαρακτηρίζουν ως «baby nepo».

«Είναι απλώς ένα γεγονός. Οι γονείς μου είναι διάσημοι», είπε στο περιοδικό, προσθέτοντας: «Πήρα βοήθεια στην αρχή και ξέρω ότι οι άνθρωποι θα ονειρευόντουσαν να ξεκινήσουν με αυτό που είχα εγώ».

Η κριτική για τη νέα τους καμπάνια επίσης δεν προκαλεί έκπληξη, με πολλούς θαυμαστές να αποκαλούν τις διαφημίσεις “περίεργες” και “ενοχλητικές” όταν το δίδυμο πόζαρε για πρώτη φορά για την Intimissimi πέρυσι.

«Είμαι γενικά ευχαριστημένη με την καμπάνια και πέρασα μια καταπληκτική μέρα με τη μαμά μου», δήλωσε η Λένι. «Νομίζω ότι οι φωτογραφίες βγήκαν υπέροχες και περάσαμε καταπληκτικά.»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Georgina Rodriguez: H εντυπωσιακή εμφάνιση της στα Latin Grammy Awards

HerNewskl

Μαρία Κορινθίου: Φόρεσε το λευκό χρώμα που κολακεύει τις καμπύλες

HerNewskl

Φούτερ: Δες πώς να το συνδυάσεις με στιλ το φθινόπωρο

Her News