HerNews.gr
Μόδα

Φούτερ: Δες πώς να το συνδυάσεις με στιλ το φθινόπωρο

Η μόδα έχει να κάνει με την ισορροπία και η ενσωμάτωση των φούτερ αυτή την εποχή είναι το κλειδί για τέλεια φθινοπωρινά outfits. 

Τα πουλόβερ αυτά έχουν γίνει ένα από τα αγαπημένα ρούχα για εμάς τις γυναίκες κι όχι άδικα. Είναι συνήθως απαλό, ζεστό, χουχουλιάρικο, αλλά μπορεί να γίνει σικ και casual. Αναρωτιέστε πώς να αναδείξετε το στιλ του φούτερ σας; Είστε στο σωστό μέρος! Ακολουθούν μερικοί μοντέρνοι τρόποι για να το συνδυάσετε με στιλ φέτος το φθινόπωρο!

Φθινοπωρινά αξεσουάρ

Το τζιν και ένα φούτερ είναι το τέλειο casual φθινοπωρινό look. Ένας απλός τρόπος για να μεταμορφώσετε τη σούπερ περιστασιακή αισθητική για το φθινόπωρο είναι ολοκληρώνοντας το ντύσιμο με φθινοπωρινά αξεσουάρ όπως καπέλο και loafers, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Επίσης οι καμηλόχρωμοι τόνοι προσθέτουν μια επιπλέον δόση φθινοπωρινής επιρροής.

Στιλ Chicly

Ψάχνετε έναν τρόπο να δείχνετε κομψή με φούτερ; Αυτή η έμπνευση για το ντύσιμο είναι για εσάς. Το να διαμορφώσετε ένα φούτερ με λευκό τζιν και γόβες σας προσφέρει την απόλυτη μεταμόρφωση του φούτερ. Ακόμα κι αν το λευκό τζιν δεν είναι για εσάς, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το αγαπημένο σας σκούρο τζιν παντελόνι.

Φθινοπωρινό layering

Αυτό το ρούχο είναι η επιτομή του φθινοπωρινού layering. Ενισχύστε το αγαπημένο σας φούτερ συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σας μακρύ σακάκι, μαύρο τζιν και μποτάκια.

Συνδυάστε με φούστα

Να συνδυάσετε ένα πουλόβερ με μια φούστα; Ναί! Αυτό είναι ένα υπέροχο outfit για brunch στο αγαπημένο σας μαγαζί το Σαββατοκύριακο. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και θα έχετε ένα μοντέρνο, αλλά και κομψό ντύσιμο.

Pastel χρώματα

Τα παστέλ σίγουρα μας κάνουν να σκεφτόμαστε τον ζεστό καιρό. Βελτιώστε λοιπόν ένα ανάγλυφο πουλόβερ με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και παστέλ παπούτσια.

Cropped φούτερ

Ένα fuzzy cropped πουλόβερ συμπληρώνει υπέροχα ένα παντελόνι με μοτίβο. Στερεώστε το παντελόνι με μια ζώνη και “στρογγυλέψτ娔 το ντύσιμο με λευκά μποτάκια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σανδάλια: 5 Fashion brands που πρέπει να αποκτήσεις

Her News

Kim Kardashian: Ούτε μια, ούτε δυο αλλά… 130 τσάντες Balenciaga στη ντουλάπα της

HerNews ka

Pourchet Paris: Το εμβληματικό παριζιάνικο brand που θα απογειώσει την εμφάνιση σας

Vip Group