HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Τσαλίκης: «Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου παθαίνουν ταραχές»

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου στην εκπομπή “Το πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα όπου μέσα σε όλα μίλησε και για την κόντρα που είχε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το “Big Brother”. 

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε αρχικά τον Γιώργο Τσαλίκη: «Γιατί δεν το λύνεις αυτό να τελειώνεις;», με τον τραγουδιστή να απαντά: «Τι να λύσω; Έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει κάτι που με βαραίνει».

«Του ‘χεις κάνει μνημόσυνο κι έχεις φύγει παρακάτω;» είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Γιώργο Τσαλίκη να ξεσπά σε γέλια. «Θα δω τίτλο στα sites έκανα μνημόσυνο στον Γκουντάρα. Θα το δω τίτλο αυτό και δεν θέλω καθόλου.

Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου παθαίνουν και ταραχές, δηλαδή βλέπουν τις δηλώσεις και κάνουν όλοι μούτες (μορφασμούς). Έχει τελειώσει για μένα το θέμα, έχει τελειώσει» δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Η τηλεόραση με αγαπάει και κάθομαι πολλές φορές και σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι που είναι σε πάνελ, κάποιοι είναι σπουδαίοι και από κάποιους δεν θα ήθελα ποτέ να ακούσω την άποψή τους σε μία παρέα. Οπότε το παρακολουθώ και σαν τηλεθεατής και πλέον παρακολουθώ την εκπομπή τους αποστασιοποιημένα. Εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και τους έχω κατατάξει εκεί που πρέπει όλους και πορεύομαι» κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Σε όλους τους χωρισμούς αδιακρίτως φταίω εγώ, θέλουν να με κάνουν από εξωγήινο, γήινο»

HerNews ka

Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το τηλεοπτικό μέλλον μου, είναι πολύ νωρίς»

Her News b

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Her News b