HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φώτης Σεργουλόπουλος για τη Eurovision: «Πάρα πολλή δουλειά για ούτε ένα λεπτό»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των κριτικών επιτροπών για τη βαθμολογία της Ελλάδας στη Eurovision, θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή του “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” για το μεγάλο ντόρο που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μετά το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο.

Αρχικά για όλη την εμπειρία του στη Eurovision ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Είναι η μεγαλύτερη χαρά που είχα και ίσως το μεγαλύτερο τρακ που είχα σε μετάδοση ζωντανή. Εκείνη την ώρα πήγαινε η καρδιά μου να σπάσει, πραγματικά. Είχα κάνει τις πρόβες μου, είχα πει τα λόγια μου πολλές φορές με όλο το συνεργείο της ΕΡΤ και όλους τους τεχνικούς που τους αγαπώ πολύ, διότι το φρόντισαν πάρα πολύ. Έκανα τρεις πρόβες… Πάρα πολλή δουλειά για ούτε ένα λεπτό».

Αναφορικά με τη βαθμολογία

«Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή. Εγώ αυτό που είδα ήταν αυτό που έπρεπε να ανακοινώσω στο 12αρι, το είπα και δεν ήξερα την υπόλοιπη κάρτα. Εγώ είμαι σε ένα green box, δεν βλέπω ούτε μόνιτορ ούτε τίποτα, οπότε εγώ αυτό που είπα είναι ότι το 12αρι το δίνω εκεί που μου ήρθε το χαρτάκι.

Έρχεται ένα χαρτί που γράφει πάνω αυτή τη χώρα θα πεις και είπα αυτή τη χώρα. Παρουσιαστής είμαι, αυτό ήξερα ότι έπρεπε να κάνω και το έκανα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα και εύχομαι να άρεσε και σε σας. Το έκανα με σεβασμό σε αυτόν τον θεσμό», αποκάλυψε κλείνωντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: ” Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πιστεύω θα γίνει εξαιρετικός πατέρας”

HerNewskl

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγός του για τη δολοφονία του – «25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν του είπα σ’ αγαπώ»

HerNews ka

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θυμάται τον μεγάλο ηθοποιό Κώστα Καζάκο

Her News