HerNews.gr
Social News

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Τις τελευταίες ώρες προβάλλεται σε όλα τα Μέσα η νέα σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, ενώ μάλιστα τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να συγκατοικεί.

Όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα του περιοδικού “ΟΚ!” το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες του Ντέμη Νικολαΐδη με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου να βρίσκονται μαζί στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφιας την ημέρα που η ΑΕΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα.

Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» αναφέρεται στο περιοδικό.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 39 ετών, έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα όμως δραστηριοποιείται επαγγελματικά  με το ηλεκτρονικό εμπόριο και με τον ρουχισμό στην Αθήνα. Διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου και με άλλες κυρίες της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα δεν είναι άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς είχε κάνει διάφορες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Καληνύχτα μαμά» του ΑΝΤ1 το 1996-1997 όπου είχε ενσαρκώσει το ρόλο «μικρής Μαργαρίτας», τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη.

Photo: Περιοδικό “ΟΚ!”

 

Παρόλα αυτά αποφάσισε να μην ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική και στράφηκε στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Σε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ στο “Ε” το 2017, με τίτλο «Πώς είναι το κοριτσάκι που πρωταγωνιστούσε στο “Καληνύχτα Μαμά”» η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είχε πει:

«Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο».

Το προφίλ της Αλεξάνδρας Νικολαΐδη στο Instagram είναι ιδιωτικό κάτι που δείχνει ότι δεν θέλει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάμτα- MAD VMA: “Δε θα μοιραστώ ξανά το stage με ανθρώπους που επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές”

HerNewskl

Αποχώρησε το «φαινόμενο» Τριαντάφυλλος – Χαμός στο Twitter

Her News b

Πάρις Χίλτον: Έντυσε τον γιό της με την πιο super cute στολή για το Halloween

HerNews ka