HerNews.gr
Διεθνή

Τζόνι Ντεπ: Χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στις Κάννες και έβαλε τα κλάμματα

Ο Τζόνι Ντεπ δέχτηκε ένα επτάλεπτο χειροκρότημα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών παρά τις αντιδράσεις για την εμφάνισή του.

Μετά την πρεμιέρα του γαλλικού βιογραφικού δράματος «Jeanne Du Barry» κατά τη διάρκεια της βραδιάς έναρξης της εκδήλωσης την Τρίτη, το Variety αναφέρει ότι ο Τζόνι Ντεπ συγκινήθηκε καθώς οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε παρατεταμένες επευφημίες για την ερμηνεία του ως Βασιλιάς Λουδοβίκος XV.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ντεπ συγκρατούσε τα δάκρυα του καθώς χειροκροτούσε το κοινό από ένα μπαλκόνι μέσα στο Grand Théâtre Lumière.

Η σκηνοθέτις και σταρ της ταινίας, Maïwenn, η οποία υποδύεται την ερωμένη του βασιλιά, φέρεται να έκλαψε καθώς είπε στο μικρόφωνο: «Θέλω να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με τον αγαπημένο μου, με τον παραγωγό μου, με τον Le Pacte. Ήταν μια παραγωγή που ήταν δύσκολο να χρηματοδοτηθεί… και θέλω να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με όλη την ομάδα μου σε όλο το θέατρο».

Αν και εκατοντάδες θαυμαστές που ζητοκραύγαζαν εμφανίστηκαν στο ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νότιας Γαλλίας με υποστηρικτικές πινακίδες και αιτήματα για αυτόγραφα, δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι που είδαν τον Τζόνι Ντεπ.

Η έξοδος σηματοδότησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του υποψηφίου για Όσκαρ μετά τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ, η οποία τον κατηγόρησε για κακοποίηση.

Ο Ντεπ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με αλογοουρά και μοβ γυαλιά ηλίου, αφιέρωσε χρόνο για να ποζάρει για selfies και να συνομιλήσει με τους θαυμαστές του.

Ο διευθυντής του φεστιβάλ Thierry Fremaux μίλησε στον Τύπο πριν από τη βραδιά των εγκαινίων και μίλησε για την παρουσία του Τζόνι Ντεπ στις Κάννες.

«Δεν ξέρω για την εικόνα του Τζόνι Ντεπ στις ΗΠΑ», είπε ο Fremaux. «Για να σας πω την αλήθεια, στη ζωή μου, έχω μόνο έναν κανόνα: Είναι η ελευθερία της σκέψης και η ελευθερία του λόγου και της δράσης μέσα σε ένα νομικό πλαίσιο. Αν ο Τζόνι Ντεπ είχε απαγορευτεί να παίξει σε μια ταινία ή αν η ταινία είχε απαγορευτεί, δεν θα ήμασταν εδώ για να το συζητήσουμε».

«Αυτή η [διαμάχη] προέκυψε μόλις ανακοινώθηκε η ταινία στις Κάννες επειδή όλοι ήξεραν ότι ο Τζόνι είχε κάνει μια ταινία στη Γαλλία… Δεν ξέρω γιατί τον επέλεξε, αλλά είναι μια ερώτηση που πρέπει να κάνετε στην Maiwenn», πρόσθεσε ο Fremaux. «Όσο για τα υπόλοιπα, είμαι ο τελευταίος που μπορώ να τα συζητήσω όλα αυτά. Αν υπάρχει ένα άτομο σε αυτόν τον κόσμο που δεν βρήκε το παραμικρό ενδιαφέρον σε αυτήν την πολύ δημοσιοποιημένη κόντρα, είμαι εγώ. Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Με ενδιαφέρει επίσης ο Τζόνι Ντεπ ως ηθοποιός».

Το trailer της ταινίας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για πρώτη φορά για όλους & για όλα – «Αγαπώ την οικογένειά μου»

HerNews ka

Νεϊμάρ: Bρίσκεται ξανά σε μπελάδες λίγες εβδομάδες πριν γίνει πατέρας – Πιάστηκε με δύο γυναίκες στην Ισπανία!

HerNews ka

Πάρις Χίλτον: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της – Το δαχτυλίδι των 2 εκατομμυρίων, το 3ημερο γλέντι και το ριάλιτι σοου

Her News b