HerNews.gr
Beauty

Ombré Lip Gloss: Η μεγαλύτερη τάση στο μανικιούρ

Το καλοκαίρι του 2023 πρόκειται να γίνει η χρονιά του ombré lip gloss μανικιούρ!  Αν θέλεις κι εσύ glam νύχια, δεν μένει παρά να το δοκιμάσεις.

Η τάση αυτή στο μανικιούρ  μιμείται το βελούδινο, γυαλιστερό φινίρισμα του κλασικού lipgloss. Χρησιμοποιώντας ένα ουδέτερο χρώμα βάσης και ένα εξαιρετικά γυαλιστερό top coat, η εμφάνιση έχει σκοπό να μιμείται τα φρεσκογυαλισμένα χείλη.

Βλέπουμε ήδη στα social media παντού posts με ombré lip gloss nails,  ενώ και πολλές διάσημες όπως η  Jennifer Lopez και η Kim Kardashian, έχουν δοκιμάσει αυτό το hot καλοκαιρινό μανικιούρ!

Ενώ τα ματ νύχια, αλλά και το μακιγιάζ εξακολουθούν να είναι πολύ διαδεδομένα στις τάσεις ομορφιάς της σεζόν, τα glossy beauty looks είναι ξεκάθαρα πιο αγαπημένα. 

Η ξαφνική αγάπη για τα εξαιρετικά λαμπερά χείλη που επιτυγχάνεται μέσω του shimmery gloss, έχει κάνει τις γυναίκες να ερωτευτούν και την τάση «lip gloss nails».

Ombré Lip Gloss

Για το τέλειο ombré lip gloss μανικιούρ η ιδανική απόχρωση είναι ο συνδυασμός ενός πιο σκούρου ροζ ή ροζ της τσιχλόφουσκας στην άκρη του νυχιού με ένα πιο φυσικό τόνο του ροζ στη βάση.

Αν θέλεις παραπάνω λάμψη μπορείς να περάσεις γκλίτερ στα νύχια σου, πριν σφραγίσεις τη γυαλάδα με ένα γυαλιστερό top coat. Βέβαια και οι πέρλες συνδυάζονται άνετα με το lip gloss mani!

Peachy Gloss

Μια επίσης δημοφιλής παραλλαγή είναι το peachy gloss. Ο συνδυασμός ροδακινί με πορτοκαλί που θυμίζει εσπεριδοειδή και το αγαπημένο Aperol spritz είναι ιδανικός για όταν μαυρίσεις!

Marble ombré lip gloss 

Αν και η ombré φύση αυτής της τάσης είναι αναμφίβολα αρκετή για ένα κομψό μανικιούρ, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις εκεί. Θα μπορούσες επίσης να δώσεις στα lip gloss νύχια σου μια επιπλέον αίσθηση με το εφέ του μαρμάρου.

Απλώς ξεκίνησε με ένα nude βερνίκι σε ολόκληρο το νύχι, πριν δημιουργήσεις marble ombré lip gloss nails με το πιο σκούρο ροζ χρώμα, καθώς σταδιακά ξεθωριάζει σε έναν πιο ανοιχτό τόνο.

Το ombré lip gloss μανικιούρ μπορείς να το κάνεις σε μακριά, αλλά και κοντά νύχια. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις ένα βερνίκι νυχιών, από μπεζ έως απαλό ροζ.

Ξηροδερμία: Μυστικά για βελούδινα χέρια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το σημαντικότερο βήμα στην περιποίηση του προσώπου

Her News

Αρώματα αφρόλουτρου που συνδυάζουν περιποίηση & απόλαυση

HerNews ka

Slob haircut: H τάση που θα μας κάνει να αγαπήσουμε το short hair

HerNewskl