HerNews.gr
Ελλάδα

Κως: Οι Αρχές καλούν ξανά τον σύντροφο της Αναστάζια για κατάθεση – Βρέθηκαν μυστηριώδη μηνύματα στο κινητό της

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι εξελίξεις και οι έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω καθώς οι αρχές εξετάζουν διεξοδικά όλες τις πτυχές, μετά την εύρεση της σορού της άτυχης κοπέλας το απόγευμα της Κυριακής 18/6 στις Αλυκές στην Κω.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Αρχές κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, Μιχαήλ, ο οποίος ήταν και εκείνος που δήλωσε στις αρχές την εξαφάνιση της.

Ο λόγος που προχώρησαν οι Αρχές σε αυτή την ενέργεια είναι για να πάρουν διευκρινίσεις για μερικά μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της άτυχης Αναστάζια -το οποίο ερευνάται διεξοδικά μετά τον εντοπισμό του σε εγκαταλελειμένο σπίτι-.

Η συσκευή της 27χρονης είχε εντοπιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου 17/6 από υπάλληλο εταιρείας security σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Μαρμάρι. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

Μάλιστα το εγκαταλελειμμένο σπίτι βρίσκεται σε μακρινή απόσταση, τόσο από το τελευταίο στίγμα που έδωσαν οι κεραίες στο Τιγκάκι, όσο και από το σημείο στο οποίο δήλωσε πως άφησε την Αναστάζια ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός.

 Το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας, βρέθηκε στην απόσταση των 500 μέτρων από το σπίτι του 32χρονου αλλοδαπού και 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης με τις Αρχές να πιστεύουν πως κάποιος το πέταξε εκεί.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο 32χρονος Μπακλατεσιανός ο οποίος όπως διαπίστωσαν οι Αστυνομικοί, έπεσε σε πολλές αντιφάσεις καθώς στην αρχή είχε δηλώσει πως συνεβρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα με την θέληση της και τώρα λέει πως αυτό δε συνέβη ποτέ και ο μόνος λόγος που συναντήθηκαν ήταν για να πάρει χασίς.

Παρά το γεγονός ότι ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια,  Μιχαήλ, έχει ισχυρό άλλοθι, οι αστυνομικοί που ερευνούν την δολοφονία θέλουν να επανεξετάσουν τις σχέσεις και επαφές που φέρονται να είχαν η άτυχη Πολωνή και ο ομοεθνής σύντροφός της με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό.

 Υπό στενή παρακολούθηση έχουν οι αρχές και τον Πακιστανό συγκάτοικο του 32χρονου καθώς τα προηγούμενα 24ωρα φάνηκε ότι προσπαθεί να καλύψει τον 32χρονο που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Αναστάζια.

Να σημειωθεί ότι βρέθηκε DNA και τρίχες της άτυχης κοπέλας στο δωμάτιο του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ενώ υπάρχει και υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο φαίνεται να μπαίνει στο σπίτι του μαζί με την 27χρονη.

Παράλληλα, στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία και ημερομηνία αναχώρησης την επόμενη της εξαφάνισης της κοπέλας.

Οι Αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 32χρονος είχε σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ένα επιπλέον στοιχείο που κινεί τις υποψίες γύρω από το πρόσωπό του είναι οι αμυχές και τα σημάδια πάλης στα χέρια του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκάλυψη Alpha: Η Φώφη Γεννηματά γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της μία ημέρα πριν πέσει σε κώμα

Her News b

Πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού: Σε πόσους μήνες θα λήγουν

Her News b

Άστατος ο καιρός σήμερα με τοπικές βροχές – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

HerNews ka